Annonce:
Annonce:

Stor ros til Kevin: Topkarakterer efter flot overhaling

Internationale motorsportsmedier giver feltets kørere karakterer efter Japans Grand Prix. Kevin Magnussen scorer tæt på perfekt efter en ottendeplads og flot Massa-overhaling

Annonce:
Følg Formel 1

Internationale motorsportsmedie fælder dom over Formel 1-feltet efter Japan Grand Prix.

Haas-teamet og Kevin Magnussen havde et af sæsonens bedste grandprixer på Suzuka-banen i Japan, hvor man fik tilbage-erobret syvendepladsen i konstruktørernes mesterskab - et point foran Renault. Danske K-Mag scorer højest i den interne dyst mellem ham og Romain Grosjean, og danskeren roses særligt for en bestemt detalje efter et flot løb.

- Magnussens race var uden tvivl stærkt. I Særdeleshed hans kraftfulde og optimistiske overhaling af Felipe Massa i sving to, som gav begge Haas-kørere en position i stillingen, skriver Autosport, der giver danskeren et otte-tal.

Annonce:

Samme karakter giver tyske Auto Moter und Sport. Men faktisk tildeler et andet engelsk medie Sky Sports danskeren et ni-tal for en storslået præstation, som ifølge englænderne kun blev matchet af Hamilton. Samtidig bakker de op om 'feltets slemme dreng' efter et af løbets bedste detaljer.

- Han er hurtigt på vej til at blive feltets 'bad boy', men hans overhaling af Massa gjorde også plads til Grosjean, og enhver kritik af manøvren kan kun tilskrives Magnussens ry, for den var lovlig, fair og racets højdepunkt.

Kevin Magnussens teamchef, Günther Steiner, var også fuld af lovprisning af sin danske stjerne efter den dristige overhaling.

- Skal vi kalde det en rigtig Kevin-manøvre. Han kan lykkedes med den slags. Vi pressede ham, fordi Hülkenberg lurede bagved. Han ventede, til Massa blev lidt distraheret og kom på indersiden. Et meget cool ’move.

Haas-boss ellevild: En rigtig Kevin-manøvre

I kategorien overhaling er Japan en af de sværeste baner i løbskalenderen. En af grandprixets absolut største vindere blev Red Bulls Max Verstappen, der hev en flot andenplads hjem. Han er heller i tvivl om, at netop overhaling er en af de største udfordringer på Suzuka-banen.

Annonce:

- Det er meget anderledes fra Malaysia, hvor du kan overhale. Her er det så svært at komme forbi, konstaterede han efter løbet.

Se hele interviewet med Verstappen, hvor han taler om Suzuka her

Romain Grosjean havde en mindre god dag på kontoret, efter han blandt andet crashede under løbet, men i sidste ende kom ind Magnussen på en godkendt ottendeplads. Det scorer han syv for i flere internationale medier.

Top- og bundkarakterer
Hamilton og Verstappen scorer topkarakter hos det tyske medie Auto Moter und Sport, som eneste betydende forskel i karaktergivningen. Der er nemlig ingen af feltets kørere, som scorer et ti-tal i de engelske medier. Dermed er de ikke enige i, at der var nogen, som havde det perfekte løb, men grandprixets nummer et og to kommer tæt på.

Lewis Hamilton vandt løbet og kørte i sikker stil først ind over målstregen på trods af en sløj start. Han scorer højest hos samtlige medier - Briten ligner da også mere og mere en fortjent verdensmester efter en formidabel Formel 1-sæson.

Annonce:

Løbets nummer to blev Max Verstappen, der også scorer flot, efter en sublim start, hvor han satte Hamilton under pres. Vinderen fra Malaysias Grand Prix havde endnu et stærkt race. Det havde Force Indias franske kører, Esteban Ocon, også med en flot kvalifikation og en stærk sjetteplads, der giver ham blandt de højeste karakter i feltet.

Sidste mand med en flot karakter er Ferraris superstjerne Sebastian Vettel. Den firedobbelte verdensmester måtte udgå, men under kvalifikationen gav han de hurtigere Mercedes-biler kamp til stregen, ligesom hans start var yderst imponerende. Tyskerens magre pointhøst i de seneste grandprixer ser dog ud til at have kostet ham verdensmesterskabet, hvor han er 59 point efter Hamilton før de sidste fire løb.

Bundskraberene bliver Saubers Pascal Wehrlein og Toro Rossos Carlos Sainz. Tyskeren blev efterladt på sidstepladsen i feltet efter to tidlige pitstops. Han sluttede to omgange efter og havde alt i alt en skuffende weekend, der slet ikke levede op til de positive takter fra Malaysia. Carlos Sainz crashede bilen allerede i første runde, og det giver ham ikke imponerende karakterer. Auto Moter und Sport giver ham kun et et-tal efter en dårlig weekend.

Se Sainz crashe i første runde her:

Annonce:

Næste løb er det amerikanske Grand Prix, som løber af stablen fra 20. til 22. oktober i Austin. 

Læs mere om Japans Grand Prix her:

Jason Watts dom: Pragtpræstation af Kevin

Frustreret Grosjean: Kevin holdt mig tilbage 

Teamordre lurede hos Haas: Så fik Kevin nok

Haas overrasker i Japan: Kevins hårde overhaling sikrer dobbeltpoint

Annonce:
Annonce:
Annonce:
LIGE NU
Ubegrænset Sport
Ekstra Bladet
Så løber du aldrig tør
79
,-
/md.

Mere fra Ekstra Bladet+

Annonce:
Det er uforståeligt, at Pytlick er hoppet på den saudiske sportswashing-vogn

Udforsk Ekstra Bladet+

Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:
Annonce:
Annonce: