Annonce:
Annonce:

Store planer med Kevin: Han er den udvalgte

Renault får med Kevin Magnussen en kører, som kan tage teamet hele vejen til toppen af Formel 1

Hør mere om Kevin Magnussens comeback i indslaget foroven
Annonce:
Følg Formel 1

Kevin Magnussen forventes præsenteret som ny Renault-kører på et pressemøde onsdag hos det nye Formel 1-mandskab Renault, der overtager tøjlerne for det økonomisk trængte Lotus-hold.

Manglende pengeindbetaling for den hidtidige kører Pastor Maldonados personlige sponsor, olieselskabet PDVSA i hjemlandet Venezuela, har angiveligt gjort, at Maldonado ikke beholder sit sæde, som i stedet går til danske Magnussen. Det har flere medier inklusive Ekstra Bladet berettet den seneste uge - om to dage bliver vi alle klogere.

Da nyheden om et Magnussen-sæde ramte, har flere stået klar med roser til Renault for valget, da stort set alle mener, at der er meget mere potentiale og stjernestøv i danskeren end den udskældte Maldonado.

Annonce:

Det amerikanske sportsmedie Bleacherreports Formel 1-klummeskriver Oliver Harden mener, at Magnussens formodede Renault-skifte kan vise sig at være det helt rigtige for begge parter.

- I Magnussen får Team Enstone en kører, som de kan bygge et hold op omkring og forme på den måde, de ønsker, som de gjorde det med Fernando Alonso.

- Skulle Renault operere med den tre-årsplan, som holdets administrerende direktør Carlos Ghosn har fortalt, så vil Magnussen få den tid, han skal bruge, til at udvikle sig til en rigtig Grand Prix-kører, lyder det.

Ifølge rygterne vil franskmanden Frederic Vasseur også blive en del af Renault, franskmanden er berygtet for sin evne til at få det bedste ud af store racertalenter, og han har blandt andet været med til at forme folk som Lewis Hamilton, Sebastian Vettel, Valtteri Bottas, Nico Rosberg og Jules Bianchi.

Store stjerner og store triumfer: Her er Kevins nye hold

Det er altså en mand med lidt af en 'track-record', som Magnussen sandsynligvis vil få lov at arbejde med, og han vil være den ideelle mentor for Magnussen, lyder det.

Annonce:

Nu bliver det sandsynligvis Magnussen, der skal føre Renault tilbage til tidligere tiders store bedrifter. Danskeren er et aktivt tilvalg, det var Maldonado ikke.

- Selvom Maldonados karriere hos holdet er ved at ende på den grimmest tænkelige måde, så har det hele tiden været opfattelsen af, at han ikke var mere end en sædevarmer. En man kunne tolerere, indtil Renault har sat sig selv i en position til at tiltrække større og bedre navne.

- Magnussen har næppe nu substansen til at være med blandt F1s allerbedste kørere på dette tidspunkt i sin karriere, men nu har Renault i det mindste en fornemmelse af deres retning. I stedet for at hente en verdensmester, så vil de skabe en verdensmester (I Magnussen, red.)

Kevin klar til kæmpe comeback: Erobrer F1-sæde hos Renault

- Maldonado var manden, de arvede. Kevin er manden, de valgte.

Annonce:

På onsdag hos Renault i udkanten af Paris vil det franske team løfte sløret for kørersammensætningen på holdet den kommende sæson. Ekstra Bladet dækker naturligvis offentliggørelsen.

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Mere fra Ekstra Bladet+

Annonce:
Man skal ikke lade sig narre af Løkke
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:
Annonce:
Annonce: