Storhold forklarer: Derfor fik Kevin aldrig sin hundedyre bil

Det var en helt simpelt årsag, der gjorde, at Kevin Magnussen aldrig fik sin firmabil til 4,5 millioner hos McLaren

Formelekstra: Der bliver kigget på Kevins Renault bil! Hør mere her

De fleste mennesker ville nok blive skuffede, hvis ikke arbejdspladsen lever op til sit løfte om en firmabil. Alligevel tog Kevin Magnussen det nu ganske pænt, da han i onsdagens udgave af Natholdet fortalte, at han i tiden hos sit forhenværende team, McLaren, blev snydt for en firmabil til en værdi på cirka 4,5 millioner kroner.

Kevin Magnussen, her i sit Renault-udstyr, var onsdag på visit i Danmark hos Natholdet. Arkivfoto: Jan Sommer Formel 1 McLaren snød Kevin for firmabil i millionklassen

- Det stod i min kontrakt og det hele, men de gav mig den ikke. Det var en 650s. Jeg havde valgt farve, fælge, interiør og alting. Men fik den ikke, sagde Kevin Magnussen i Natholdet.

Det var en bil som denne, Kevin Magnussen kunne have drønet rundt i. Foto: McLaren.com
Det var en bil som denne, Kevin Magnussen kunne have drønet rundt i. Foto: McLaren.com

Hos den britiske motorsportsgigant bekræfter man, at den danske racerkører aldrig fik sine lovede hestekræfter. Det var noget så simpelt som forsikringsvanskeligheder, der kom i vejen.

- Det er korrekt, at McLaren stiller to firmabiler til rådighed for de to førstekørere. Den ene fik Jenson Button uden besvær, men fordi Kevin Magnussen er så ung, så var det vanskeligt at finde en forsikring, som ville dække til bare nogenlunde fornuftige penge, siger en talsperson fra McLaren til Ekstra Bladet og uddyber:

- Da forsikringen så endelig gik i stand, var nyheden kommet frem om, at Kevin Magnussen ikke længere skulle have et sæde hos McLaren, og så skulle bilen afleveres tilbage alligevel. Jeg er sikker på, at Kevin har fortalt historien med et glimt i øjet, for han manglede ingenting hos McLaren, og vores organisation tænker tilbage på tiden med Kevin med stor glæde. Vi ønsker ham alt det bedste, lyder meldingen fra McLarens hovedsæde i England.

Bilmagasinet skriver, at en McLaren 650s koster 4,5 millioner kroner fra ny.

Du kan læse meget mere i EKSTRA om Kevin Magnussen og alle de store forandringer, der er sket på de indre linjer i hans liv, siden racerkøreren sidst havde et fast sæde i Formel 1:

(Foto: Jan Sommer) Sport og Spil Kom tæt på Kevins nye liv: Rigmanden, kæresten, bopælen og inderkredsen

75 kommentarer
Vis kommentarer