Strand og damer: Det kører for Kevin i Australien

Kevin Magnussen og Jolyon Palmer gør det godt som strandløver i Renaults seneste video

Se videoen her

Den danske Formel 1-kører var dejlig tilbagelænet under dagens præsentation af raceren, der skal i aktion sæsonens første løb denne weekend.

Kevin Magnussen ankom sammen med teamkammeraten Jolyon Palmer i badeshorts, og bilen blev kørt ind på et surfbræt. Alt i alt havde holdet gennemtænkt præsentationen ganske fint, for der var også lavet en tilhørende video, hvor temaet blev markeret.

De to kørere gjorde det særdeles fint som skuespillere i 'surfer-videoen', som Renault havde produceret. Den australske surf-stjerne Ellie-Jean Coffey gjorde de to fyre selskab i produktionen, og der var ikke tvivl om holdets dedikation til Australien.

Se vurderingen af Kevin Magnussens præstation her

Top 10 er muligt

Kevin Magnussen skal dog ikke regne med at komme helt op i den allersjoveste ende, men der kan godt vente point til danskeren.

Det vurderer den tidligere racerkører John Nielsen, inden Magnussen i weekenden gør comeback i sæsonens første grandprix i australske Melbourne.

- Renault er bedre, end jeg havde regnet med. Jeg tror, der er point i kølvandet for Kevin. Det er der ikke for Palmer. Der er ingen tvivl om, at Kevin er bedre og hurtigere end Palmer.

- Lykkes tingene, så kan han køre point hjem til Renault i sit debutløb. Og det vil være rigtig flot, vurderer John Nielsen, der er Formel 1-kommentator hos Viasat ifølge Ritzau.

Se interview med Kevin Magnussen her

8 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste i Formel 1
Mest læste i Formel 1
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere