'Suck my balls': - Det er overvurderet

Kevin Magnussen taler ud om sit forhold til Nico Hülkenberg to år efter episoden, hvor han forargede Formel 1-verdenen med sit 'suck my balls'

To år efter ordkrigen med Nico Hülkenberg taler Kevin Magnussen ud i tyske medier om forholdet til rivalen. Foto: Jan Sommer
To år efter ordkrigen med Nico Hülkenberg taler Kevin Magnussen ud i tyske medier om forholdet til rivalen. Foto: Jan Sommer

Tilbage i 2017 trak det overskrifter, da Kevin Magnussen med ordene 'Suck my balls' svarede på en sarkastisk kommentar fra Nico Hülkenberg i forbindelse med det ungarske grandprix.

Nu har det tyske motorsportsmagasin Auto, Motor und Sport taget en snak med danskeren om blandt andet den episode og forholdet til tyskeren.

- Jeg vil ikke sige, at vi har et forhold. Vi er modstandere på banen. Vi er ikke venner, siger Magnussen til det tyske magasin.

- Selvfølgelig har jeg stor respekt for hans køreegenskaber. Han er meget talentfuld, en komplet kører. Jeg har virkelig intet imod ham.

Spørgsmålet er, om Magnussen i dag kan grine af konfrontationen.

- Hele denne episode og det faktum, at jeg stadig bliver spurgt om det i dag, viser, hvad der går galt i denne medieverden.

- Selvfølgelig forstår jeg, hvorfor det sker, og jeg forstår, at folk klikker på sådanne historier.

- Men hvis det ikke var blevet fanget af kameraer, så ville Nico og jeg ikke engang tænke på det i dag. Det blev helt overvurderet.

- Mit sidste ord er simpelthen, at jeg intet har mod ham personligt. Jeg kender ham ikke som menneske, men jeg har ikke hørt nogen tale dårligt om ham.

Artiklen fortsætter under billeder og links...

Der var masser af debat om Kevins og Hülkenbergs ordkrig tilbage i 2017. Herunder er nogle af historierne...

Formel 1 Kevin fik sviner på åben skærm og svarer igen: Sut mine kugler!

Formel 1 Hülkenberg puster til ilden: Kevin er Verstappen-wannabe

Formel 1 Hülkenberg fortsætter: Håner Magnussen igen

Motorsport Kevin i Danmark: Ikke et ord om kuglerne - kun på t-shirten

Formel 1 Vild debat: Hvad sagde Kevin egentlig?

Formel 1 Motorsportsslæng står i kø: Nu hylder de Kevins ’kugler’

Kevin Magnussen og Nico Hülkenberg. Foto: Andy Wong/Ritzau Scanpix
Kevin Magnussen og Nico Hülkenberg. Foto: Andy Wong/Ritzau Scanpix

Hülkenberg med en Haas-racer efter sig. Foto: Jan Sommer
Hülkenberg med en Haas-racer efter sig. Foto: Jan Sommer
 

Den danske Formel 1-stjerne bliver også spurgt til juniorkarrieren i den tyske Formel 3-serie, og Magnussen slår fast, at han har mange gode minder fra den tid, hvor han også lærte lidt tysk.

- Mest bandeordene. Men jeg forstår lidt af sproget. Det er beslægtet med dansk, og der er nogle ord, der ligner hinanden, siger Magnussen, der også kørte på de tyske motorveje uden hastighedsbegrænsninger.

- Selvfølgelig. Det er fantastisk. Jeg håber, at det bliver ændret alt for hurtigt, siger Magnussen.

Han bor i dag i London, hvor trafikken gør, at han ikke har nogen bil. Når han er i Danmark, så har han en Porsche 911 Turbo 930-serie, der blev bygget i 1978.

Derudover fortæller danskeren, at han har sin egen sejlbåd i Danmark, hvor han godt kan lide at komme ud på havet og lade vinden blæse ham igennem.

Næste Formel 1-grandprix køres 1. september på Spa-banen i Belgien og både Kevin Magnussen og Nico Hülkenberg er med. Danskeren ligger nummer 13 i VM-serien med 18 point, mens tyskeren er nummer 14 med et point færre.

Der er benzin i blodet. Foto: Ritzau /Scanpix Formel 1 Født til Formel 1: - Hans mor slog Magnussen

Sport Debriefing fra Ungarn: Håbet Romain klynger sig til

Foto: Bernadett Szabo/Reuters/Ritzau Scanpix Sport Watt sabler kører i topteam - Kevin på vippen

Kevin Magnussen havde en god start på kvalifikationen i Ungarn, men røg tidligt ud og havde det også svært i løbet, hvor der dog var et lyspunkt i duellen med Ricciardo, som tysk motor-site godt kunne lide. Foto: LISI NIESNER/Ritzau Scanpix Formel 1 Grosjean får ros: - Har Kevin under kontrol

Formel 1 Rival forarger: - Schumacher var aldrig en stor mester

16 kommentarer
Vis kommentarer