Supermodel stopper løb før tid med kæmpe brøler

Supermodellen Winnie Harlow spillede en stor og lettere ufrivillig hovedrolle i det canadiske Formel 1 grandprix  

Det, der ikke måtte gå galt, gik galt. Meget, meget galt.

Den 23-årige supermodel Winnie Harlow havde fået den prestigefyldte opgave at vinke med flaget på den sidste omgang i søndagens grandprix, men i stedet for at afslutte løbet på normalt vis skabte Harlow stort kaos.

Canadiske Harlow fik vinket med det ternede flag én omgang for tidligt, og derfor troede Formel 1-feltet forståeligt nok, at løbet var overstået, når der egentlig stadig ventede en sidste omgang.

Sebastian Vettel, der endte med at vinde løbet, måtte spørge sit team over radioen, hvorvidt den sidste omgang skulle køres.

Vettel fortalte kort efter på det efterfølgende pressemøde, at han egentlig godt vidste, der var noget galt, da flaget blev vinket af for tidligt, fordi han har en omgangstæller på sit rat.

- Jeg så det endda på tv-skærmene, at der stod sidste omgang, så det var lidt forvirrende. Mange marshalls jublede også løs. De var lidt tidligt på den… De fleste af dem er mænd, så det kan ske, jokede han.

- Jeg sagde over radioen, at jeg ikke troede, at løbet var ovre, og de sagde 'nej, nej, nej, bliv ved med at køre'.

- Heldigvis har vi radio og omgangstæller samt pitvæggen var korrekt, siger Sebastian Vettel.

For situationen kunne have udviklet sig, hvis nogle bakker af, mens andre fortsætter med at give gas.

- Jeg blev bekymret og sagde det også på sidste omgang, så folk ikke hopper ind på banen, vinker med flag og fejrer løs, fordi vi stadig kører med topfart. Jeg ved ikke, hvad der skete, siger tyskeren.

Midt i kaosset blev danske Kevin Magnussen blandt andet også overhalet af Sergio Perez, men det talte dog ikke i sidste ende.For kaosset gjorde det umuligt for løbet at fortsætte på den 70. og sidste omgang, da flere kørere lettede foden fra speederen, og derfor blev det canadiske grand prix ret så usædvanligt blot 69 omgange langt.

Winnie Harlow var blandt andet til stede ved grandprixet for at heppe på Formel 1-køreren Lewis Hamilton, som hun i lang tid er blevet rygtet romantisk sammen med.

Harlow kan dog midt i modvinden glæde sig en lille smule over, at hun ikke er den første, der fumler med Formel 1-flaget.

Tilbage i 2002 gjorde den brasilianske fodboldlegende Pelé noget nær det samme. Han fik faktisk ikke engang flaget frem. For da den daværende verdensmester Michael Schumacher drønede over målstregen i det brasilianske grandprix, stod Pelé i stedet og snakkede med en god ven. Da han opdagede sin fejl, begyndte han panisk at vinke forgæves med flaget, hvilket blot skabte endnu mere forvirring hos kørerne.

Sebastian Vettel fører med den canadiske grandprix-sejr fortsat i den samlede stilling med blot ét enkelt point ned til Lewis Hamilton.

Harlow har i timerne været ude på Twitter med et forsvar af sin brøler, hvor hun insinuerer, at hun blot gjorde, hvad hun fik besked på.

Se også: Trist omgang for Kevin: Fik smæk af Grosjean

Kevin Magnussen i fuldt firspring på vejen ind til paddocken i Montreal. Foto: CHARLES COATES/Ritzau Scanpix Sport og Spil Haas-boss: Vi ser den rigtige Kevin nu

55 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere