Superstjerne raser over tv-eksperter - så fortryder han

Lewis Hamilton føler, at tidligere topkørere underminerer hans indsats på tv - men siden har han fortrudt og slettet kritikken igen

Lewis Hamilton har fortrudt sin kritik af tv-kommentatorerne. Foto: All Over
Lewis Hamilton har fortrudt sin kritik af tv-kommentatorerne. Foto: All Over

Lewis Hamilton startede som nummer 14 i weekendens Hockenheim-grandprix, men vandt på imponerende vis løbet.

Alligevel var der kritik af englænderen på tv, hvor tidligere kørere som Damon Hill, Martin Brundle og Hamiltons tidligere team-kammerat Nico Rosberg er eksperter.

- Jeg kommer aldrig til at se løbene, men jeg kom lige hjem og så Sky. Jeg finder det sjovt at lytte til eks-køreres kommentering - ikke en eneste af dem kan finde et godt ord at sige, skrev Lewis Hamilton på sin Instagram-profil.

- Uanset, hvad årsagen er, så er det ok. Jeg tilgiver jer. Positivitet og kærlighed vinder altid uanset hvilke ord I bruger til at forsøge at underminere mig. Jeg startede som nummer 14 og sluttede som nummer et. Gud er god hele tiden, lød det fra Hamilton.

Artiklen fortsætter under billederne

Lewis Hamilton jubler over sejren på Hockenheim. Foto: Ritzau/Scanpix / Andrej Isakovic
Lewis Hamilton jubler over sejren på Hockenheim. Foto: Ritzau/Scanpix / Andrej Isakovic

Ubegribelige scener: Hamilton slår smutvej over græsset

Hamiltons skuffelse over tv-eksperterne har han dog siden slettet igen. Det skriver blandt andre Daily Mail og The Sun, der også har screenshots af Hamiltons slettede opslag.

Muligvis havde Hamilton set en video, hvor Nico Rosberg alligevel roste Hamilton.

- Det var fænomenalt af Lewis og Mercedes. De gjorde det virkelig. De kæmpede sig tilbage, og man skal aldrig afskrive Lewis. Han kommer altid tilbage, og det er en kendsgerning. Han viste det igen ved at tage sejren hjem, sagde Rosberg.

Også på Twitter er der reaktioner på forholdet mellem Hamilton og eksperterne:

Allerede inden løbet kom der tydelige tegn på, at forholdet mellem Hamilton og Rosberg ellers ikke er det bedste.

Ifølge Bild var Rosberg hyret som manden, der skulle interviewe de tre på podiet efter løbet, men det satte Hamilton sig imod, og så blev hans tidligere holdkammerat taget fra bestillingen.

I den samlede VM-stilling fører Hamilton nu med 188 point, mens Sebastian Vettel er nummer to med 171 point. I den kommende weekend køres på ungarske Hungaroring, inden Formel 1-kørerne går på en måneds sommerpause.

Se også: Mistede begge ben i ulykke - nu drikker han champagne af protesen

Se også: Punkterer Kevins drømmeskifte: Det kommer ikke til at ske nu

Hamilton var en glad man efter dagens Grand Prix. Foto: Manuel Goria/Sutton Images/REX/All over press Sport og Spil Store ord fra Watt: 'Konge-godt kørt!'

17 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste i Formel 1
Mest læste i Formel 1
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere