Annonce:
Annonce:

Svensk storhedsvanvid: Han er bedre end Kevin

Kevin Magnussen er blandt de tre bedste kørere i Formel 1-feltet og langt bedre end Marcus Ericsson, selvom svenskerne mener noget andet

Kevin Magnussen er langt bedre end Marcus Ericsson, mener Ronnie Bremer, men det mener svenskerne ikke (Foto: Jan Sommer)
Kevin Magnussen er langt bedre end Marcus Ericsson, mener Ronnie Bremer, men det mener svenskerne ikke (Foto: Jan Sommer)
Annonce:
Følg Formel 1

20. marts køres årets første Formel 1-grandprix i Australien, og indtil da er styrkeforholdet mellem kørerne uvist.

Den svenske avis Expressen har forsøgt at rangere de 22 kørere efter, hvor gode de er som kørere, og her skærer det i danske øjne, at Kevin Magnussen på 17. pladsen rangerer efter svenske Marcus Ericsson på 16. pladsen.

- Hvis man kigger på hans resultater, så må de have fået storhedsvanvid, og jeg tror ikke, at der er nogen, der vil tale mig imod, når jeg siger, at Kevin bør være langt foran, siger den danske racerkører og Formel 1-ekspert Ronnie Bremer til Ekstra Bladet.

Om Magnussen skriver svenskerne.

- Hvor sjovt, at danskeren fandt tilbage til Formel 1. En dygtig kører, som jeg håber ikke bliver for stresset af miljøet og kravene hos Renault, lyder det i Expressen.

Annonce:

Ronnie Bremer mener, at svenskerne undervurderer Magnussen, og Bremer har ham med helt fremme blandt de allerbedste målt på køreegenskaber.

- Der skal Kevin efter min mening være i top-tre. Folk forstår ikke, hvor god han er bag rattet, siger Ronnie Bremer.

- Jeg ved godt, at jeg vil få at vide, at jeg har danskerhatten på. Men jeg har arbejdet med ham i flere år, og jeg har selv kørt mod Rosberg og Räikkönen, og han er altså bedre end dem i min verden, siger Bremer.

- Og Ericsson...Han er ikke noget overdrevet talent. 16. pladsen er nok ikke helt ved siden af. Selvom han imponerede mig et par gange sidste år, så synes jeg slet ikke, at han er specielt god, siger Bremer.

Artiklen fortsætter under billederne:

Det er i Renault-raceren, at Kevin Magnussen skal køre fra svenskerens Sauber (Foto: Jan Sommer)
Det er i Renault-raceren, at Kevin Magnussen skal køre fra svenskerens Sauber (Foto: Jan Sommer)
 

Marcus Ericsson fik i sidste sæson blot ni point og sluttede efter de skandaleramte McLaren-racere (Foto: Jan Sommer)
Marcus Ericsson fik i sidste sæson blot ni point og sluttede efter de skandaleramte McLaren-racere (Foto: Jan Sommer)
 

Han erkender, at det er svært at rangere kørerne, fordi man kun kan sammenligne teamkammerater, da alle kører i hver deres bil. Et kig på de fem øverste i den svenske rangering passer dog ganske godt ind i Bremers tanker.

Annonce:

- Om det skal være Hamilton eller Vettel, der skal være øverst på listen, det er svært at sige. Vettel har løftet Ferrari, og handler det om bedste kører, så er jeg meget tæt på at sige Vettel, selvom Hamilton har den bedste bil, siger Bremer.

Formel 1-boss bekræfter: Nye regler bliver forsinkede

Dansk selskab til Kevin i Melbourne

Wow! Her er verdensmesterens nyeste model

Bremer har bemærket, at Rosberg har kunnet tage fusen på Hamilton flere gange, men bemærker, at det kom i slutningen af sæsonen.

- Det passer fint med Rosberg nede på femtepladsen. At sejrene kom, da Hamilton havde vundet, det viser, at teamet rykkede noget på bilerne og prøvede at booste Rosbergs selvtillid frem mod den nye sæson, siger Bremer.

Længere nede er han uenig igen.

- Efter min mening er Bottas bedre end Grosjean, som jeg ikke er ret imponeret af. Button er langt nede, og så forstår jeg ikke, at Verstappen er nummer 14. Han bør op som nummer otte, fordi han så ung og uden erfaring lammetævede sin teamkammerat, siger Bremer.

Annonce:

I bunden er Ronnie Bremer ret så enig, selvom han nok havde sat Carlos Sainz Jr højere end 19. pladsen. Spanieren bør dog ikke rykke så langt op som Verstappen og primært Magnussen.

20. marts får kørerne chancen for at imponere igen, når årets første løb køres i Australien.

F1-kørere har det hårdt: Kevin skal tabe sig

Her gør Kevin Magnussen status over Formel 1-testen i Barcelona:

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Populært i Ekstra Bladet+

Annonce:

Mest læste lige nu

Det er reelt straffrit at sjofle almindelige menneskers hårdt tjente penge bort
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Mere om krop og velvære med Ekstra Bladet+

Mere om krim med Ekstra Bladet+

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Bagholdet

Annonce:
Annonce: