Tidligere Formel 1-kører frygter problemer for Kevin og Button

Johnny Herbert frygter, at Kevin Magnussen og Jenson Button kommer til at rode rundt i den nederste del af feltet

Sådan kom Kevin Magnussen tilbage i Formel 1

Når Formel 1-sæsonen næste weekend køres i gang i Australien, så er et af de store spørgsmålstegn, hvordan McLaren-teamet med Jenson Button og den danske reserve Kevin Magnussen gør det.

Den tidligere Formel 1-kører Johnny Herbert frygter, at McLaren kommer til at have problemer i først løb og ende bag adskillige teams.

- Det er der definitivt en risiko for, siger Herbert ifølge Daily Mail.

Kevin Magnussen blev i weekenden hastet til test i Spanien efter Fernando Alonso var kørt galt og var fløjet på hospitalet (Foto: Jan Sommer) Formel 1 - 4. mar. 2015 - kl. 09:02 Ekspert: Kevin kan få mange løb

- Der er så mange biler, der er forbedret. Midterfeltet ser meget tæt ud. Lotus er blevet bedre og Sauber er blevet bedre. Ferrari ser også hurtigere ud end sidste år, og det samme med Red Bull og Toro Rosso, siger Herbert.

- Midterfeltet er tæt, men vi har ikke set McLaren sætte de bedste tider, så vi ved ikke, hvor de står, siger Herbert.

- Ud fra de 100 omgange i Barcelona, så ligger de midti feltet, men er det deres sande placering, det ved vi ikke, siger Herbert.

Den tidligere Formel 1-kører peger på, at det heller ikke er sikkert, at Mercedes har vist deres bedste. Sidste år var netop de helt suveræne, og på forhånd ligner årets titel-fight også en duel mellem Nico Rosberg og Lewis Hamilton.

Formel 1 - 4. mar. 2015 - kl. 13:36 Formel 1-ekspert: Alonso bliver verdensmester med McLaren

Herbert havde også forventet at se McLaren langt fremme.

- McLaren har foreløbig været en skuffelse. Man tænkte jo, at nu var Honda tilbage hos McLaren, og de havde jo succes i 80'erne, og de havde mulighederne for at se sidste års problemer, men det har stadig været svært, siger Herbert.

- Det er også skidt nyt, at Fernando ikke er med i Australien. Alt går imod dem foreløbig, siger Herbert.

Se også: Frygter for Kevin: Er det turen værd?

Johnny Herbert peger på, at forberedelserne ikke har levet op til teamchef Ron Dennis' normalt høje standarder.

- Hvis alt flasker sig, så kan de måske få et godt resultat, men det bliver svært i de første løb - de hårdeste i deres karrierer, siger Herbert.

Sidste år åbnede Kevin Magnussen med en tredjeplads i åbningsløbet i Australien - en placering, der hurtigt blev konverteret til en andenplads. Du kan se højdepunkter fra det løb herunder.

Hør Kevin fortælle, hvordan den nye McLaren-racer er:

15 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere