Tom K. tror på Magnussen: Han skal nok levere

Den nidobbelte Le Mans-vinder glæder sig over at have Kevin Magnussen i Formel 1-feltet i søndagens grandprix

Arkivfoto: Thomas Lekfeldt
Arkivfoto: Thomas Lekfeldt

Selvom Kevin Magnussen med kort varsel igen er blevet placeret i et Formel 1-sæde, så skal den danske McLaren-kører nok bevise sit værd.

Det mener den danske Le Mans-legende Tom Kristensen, der er i Melbourne som en del af dommerpanelet ved det australske grandprix i weekenden.

- Fra et dansk synspunkt er det dejligt, at Kevin er inde, selvom det er på grund af triste omstændigheder, siger Tom Kristensen med henvisning til Fernando Alonsos skade, der giver den normale reservekører Kevin Magnussen chancen for et comeback i Formel 1.

- Det er vigtigt, at man leverer, hver gang man får de her chancer, og det er jeg sikker på, at han vil gøre, siger Tom Kristensen om den 22-årige dansker, som starter bagest i gridden søndag.

Tom Kristensen peger på, at Kevin Magnussen er med til at skrive Formel 1-historie, når McLaren vender tilbage til at have Honda som motorleverandør. Det samarbejde har tidligere kastet mange triumfer af sig.

Se også: Pinlig McLaren-kval: Sådan lyder bossernes undskyldning

Se også: McLaren knust i historisk nedtur

- Kevin ved udmærket, at det er en vigtig chance at være med til at starte det her op. Det er jo relativt historisk, at McLaren og Honda genoptager samarbejdet, understreger Tom Kristensen.

Har kæmpe arbejde foran sig
Kevin Magnussens hold har dog haft en skidt optakt til sæsonstarten, og danskeren og holdkammerat Jenson Button har sammenlignet med konkurrenterne kørt ganske få kilometer i deres nye bil.

- De har slet ikke haft den start på året, som de har drømt om. Det er de også realistiske omkring, og de har et kæmpe arbejde foran sig, siger Tom Kristensen.

Se også: Kevin forklarer: Motorproblem gjorde udslaget

Ligesom Kevin Magnussen og Jenson Button er det danske motorsportskoryfæ dog fortrøstningsfuld på McLarens vegne.

- Det har vist sig, at bilen umiddelbart fungerer godt, og det ser ud til, at den er forbedret fra sidste år. Når de får god pålidelighed, og de får optimeret det, at de har skiftet motor, så tror jeg, det bliver godt, lyder det fra Tom Kristensen.

Løbet i Melbourne køres tidligt søndag morgen dansk tid.

Nicolas Kieas gennemgår banen i Melbourne

Her saboterer Tom K. Lunas job

Button: Bilen kan blive god

8 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere