Annonce:
Annonce:

Tommel op til Kevin: Tæt på perfektion i svær situation

- Det er positivt, at den ene af bilerne er der, siger Günther Steiner efter en problemfyldt weekend for Haas

Annonce:
Følg Formel 1

SOCHI (Ekstra Bladet): Sølle 0,069 af et sekund var der op til 11. pladsen, og hvad der for Haas-teamet var den bedst mulige startposition på Sochi Autodrome.

Mødet med banen i Rusland viste, hvor tæt kampen er mellem Renault, Toro Rosso, Williams, Force India og Haas F1. Layoutet passede denne gang mindre godt til VF17’eren end på de tre foregående baner.

Nok engang måtte Günther Steiner gøre status over en dag, hvor kun den ene af hans kørere havde præsteret.

- Det er positivt, at den ene af bilerne er der. Og havde Kevin været en tiendedel hurtigere, var vi endt som 11’er temmelig nemt. Med hans bedste første sektor ville den have været der. Næppe nok til Q3, men tæt på, siger teamchefen til Ekstra Bladet.

Annonce:

Selv mente Kevin Magnussen, at han næsten fik det maksimale ud af sin tidtagning. Når han var to tiendedele af et sekund efter sin bedste første sektor på den tællende omgang, skyldtes det, at han i sit første forsøg udnyttede at ligge i slipstrøm af en anden racer, forklarede han.

- Jeg ved ikke, om han blev trukket. Resten af omgangen var ret god. Tingene er så tæt. På en god dag har vi begge i Q3. På en dårlig slutter den ene 14 og den anden sidst, siger Steiner.

Efter den svære fredag forklarede teamchefen, hvordan hans kørere tacklede problemer forskelligt. Romain Grosjean søgte altid perfektion, mens Kevin Magnussen prøvede at køre med, hvad danskeren havde at gøre med.

Marginalerne var mod Kevin Magnussen, men han syntes nu alligevel, at han var tæt på at få det maksimale ud af raceren. Foto: AP
Marginalerne var mod Kevin Magnussen, men han syntes nu alligevel, at han var tæt på at få det maksimale ud af raceren. Foto: AP
 

Og der var også problemer i Magnussens side af garagen. Både med balancen, ligesom det heller ikke hjalp at skulle skifte tilbage til de gamle bremser.

- Vi var ikke så stærke i tidtagningen som til de første tre løb, og Romain havde det i hvert fald svært. Han havde nok større problemer end mig, men vi kæmpede med det samme. Jeg tror, jeg fik det bedste ud af det, selv om det er meget tæt i midtfeltet, siger Kevin Magnussen til Ekstra Bladet.

Annonce:

- Bremseproblematikken påvirkede lidt. Ikke så meget fordi Brembos bremser er dårligere end CI, men bare det, at man skal skifte midt i weekenden. Det er ikke forfærdeligt, men heller ikke ideelt.

- Bilen har været lidt uforudsigelig denne weekend, og det har været svært at sætte en omgang sammen. Men vi er stadig i det tætte midterfelt, siger han.

Nedtur for Grosjean: Hundrededelene mod Magnussen i Ferrari-triumf

Haas skifter til plan B: Kevin fortsat klart hurtigst

Mercedes-dominansen slut: Haas' motor på samme niveau

McLaren-Honda-nedtur når nye dybder

Problemet fundet: Derfor gik Kevin i stå i ørkenen

Annonce:
Annonce:
Annonce:
LIGE NU

Mere fra Ekstra Bladet+

Nej tak, Søren Pape - du skal ikke være statsminister
Annonce:

Udforsk Ekstra Bladet+

Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:
Annonce:
Annonce: