Tordnede mod Kevin: Faldt ned efter sms

Pierre Gasly anklagede Kevin Magnussen for at være F1’s farligste kører, men franskmanden er blevet god igen efter undskyldning nummer to

Følg Formel 1

BARCELONA (Ekstra Bladet): En undskyldende tekstbesked og et lavere adrenalinniveau i blodet var, hvad der skulle til at gøre Pierre Gasly god igen. Temperamentet kogte ellers hos Toro Rossos rookie lige efter Aserbajdsjans Grand Prix.

- Kevin er den farligste kører, jeg nogensinde har kørt race mod, tordnede den unge franskmand, efter den danske Haas-kører kom i vejen for ham, da løbet for anden gang blev genstartet efter safetycar.

Fuldt forståeligt fik Kevin Magnussen en straf for blokeringen, men den del med, at Haas-køreren prøvede at sende rivalen i væggen med over 300 km/t., mener Gasly ikke længere.

- Han sendte mig en tekstbesked efter weekenden for at undskylde endnu en gang, fortæller Pierre Gasly på sit pressemøde før Spaniens Grand Prix, hvor han er noget mere afslappet, end tilfældet var umiddelbart efter det dramatiske gaderæs.

Her undskyldte Kevin Magnussen første gang og forklarede, at han i sin temmelig smadrede racer ikke havde set Toro Rossoen.

- Jeg var virkelig vred efter løbet og lyttede ikke rigtig til, hvad han sagde til mig. Alt er fint nu, vi skal bare sikre, at der ikke sker noget lignende igen.

doc702yxnd65gw5ccjydf5.jpg 

- Men i sidste ende var det ikke godt for nogen af os. Formentligt gjorde det endnu mere skade på hans bil, end det gjorde på min. Jeg gik glip af en mulighed for at få point, hvilket var hovedårsagen til mine frustrationer. Luften er renset efter den undskyldning, siger han.

Kevin Magnussen bryder sig ikke om at afklare den slags tvister gennem medierne. Alligevel var danskeren på Twitter nogle dage efter sammenstødet med Gasly.

Fordi et interview med britiske Reuters offentliggjort før løbet, hvor danskeren ‘var villig til at dø i bilen’ blev kædet sammen med franskmandens udtalelser.

- Jeg følte, jeg var nødt til præcisere et par ting, fordi der var en dårlig timing i forhold til den anden artikel, så det så ud til, at de citater havde med den episode at gøre. Hvilket jeg synes, så skidt ud, siger Kevin Magnussen.

Og så havde han ikke lyst til at tale med om Pierre Gasly …

doc702yxpr7g3agtwfsol7.jpg 

Udskældte Kevin forsvarer sig i opsigtsvækkende besked

Anklager 'farlige' Kevin: - Det er en mærkelig tankegang

Teamchef Günther Steiner tager fortsat bataljen med ro.

- Kevin undskyldte til ham og sagde, at det ikke var med vilje. Alt det der med, at han er den farligste af alle. Pierre kommer i vejen for nogen en anden dag, og så er det hans tur til at stå for skud, siger Haas-bossen.

Ny anklage mod Kevin: Sådan fik han belastet ry

Han sidder med alle data: Her er Kevin bedst

Det ser du ikke på tv: Kom bag Haas' lukkede døre

Kontraktspil i kulissen: Kevins Ferrari-flirt presser Haas mod lønhop

F1 stilling 2018

Mere fra Ekstra Bladet+

Er Danmark for lille til store hemmeligheder?

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Udforsk Ekstra Bladet+