Trods Haas-skuffelse: Forventer hurtigt comeback

Canadas Grand Prix kan ikke komme hurtigt nok for Haas. Her venter både opgraderinger til raceren, og en bane som passer den langt bedre

MONACO (Ekstra Bladet): Dagens bedste nyhed for teamchef Günther Steiner var, at han kunne komme hurtigt hjem til North Carolina i USA, fordi Gene Haas gav et lift i sit privatfly.

Selve Monacos Grand Prix var et til glemmebogen.

- Det gik som forventet. Vi fik bilerne hjem som 13’er og 15’er. Der var ingen skade, vi kørte et solidt race og vandt positioner. Nu bevæger vi os fremad og opad, konstaterede teamchefen inden afgang.

Eneste lille drama i løbet var Kevin Magnussens overhaling af teamkammeraten på første omgang, hvilket udløste det sædvanlige brok over radioen.

Men det er man så vant til på teamet, at ingen lytter længere, og Romain Grosjean nævnte det heller ikke med et ord bagefter.

Mest af alt skulle nogle andre nok have skylden, når man mister to positioner … 

Canadas Grand Prix kan ikke komme hurtigt nok for Kevin Magnussen og Haas. Foto: Jan Sommer
Canadas Grand Prix kan ikke komme hurtigt nok for Kevin Magnussen og Haas. Foto: Jan Sommer
 

I stedet fokuserede begge kørere, at der venter nye og opdaterede dele til raceren i Canada, hvor de begge forventer at kunne køre med om point. 

- Jeg vil sige, at bilen var en smule bedre i løbet end under tidtagning, men vi glæder os til at komme til Canada og få nogle friske dele på bilen og forhåbentlig komme tilbage i vores sædvanlige form, sagde Kevin Magnussen til Ekstra Bladet efter løbet.

- Vi er positivt stillet i forhold til at komme tilbage og kæmpe om point.

Haas-raceren er klart bedre på hurtige baner end et langsomt layout som Monaco.

- Vi kan ikke garantere mod flere dårlige løb, men det her var i særklasse dårligt. Jeg håber, vi kommer tilbage ind i kampen. De første fem løb var gode, når vi taler performance, siger danskeren.

Romain Grosjean overhaler her en Williams, men ellers var der nu ikke meget, som fungerede for ham søndag i Monaco. Foto: Jan Sommer
Romain Grosjean overhaler her en Williams, men ellers var der nu ikke meget, som fungerede for ham søndag i Monaco. Foto: Jan Sommer

Formel 1 Husker speciel episode: - Kort efter var jeg færdig som stjerne i Monaco

Formel 1 Laver Ferrari tricks? Spøjst motorskift hos Haas

Romain Grosjean kørte som sin teamkammerat rundt og ventede på en safetycar, der aldrig kom. Han regner dette løb som en undtagelse og ikke et udtryk for, at Haas igen bliver svingende i præstationerne som i fjor. 

- Jeg synes, vi har været stabile. I Australien lå vi firer og femmer, i Bahrain femmer, i Kina i top ti, og i Barcelona var Kevin sekser. Vores bil er hurtig. Jeg forventer, at vi den er god i Canada, sagde franskmanden sit tiende race i træk uden point.

Rivaler og dommerne var efter Romain Grosjean oven på crashet i Barcelona. Foto: All Over Press Sport og Spil Grosjeans onde spiral: Han har Kevin på hjernen

Foto: Mark Sutton/Sutton Images/REX/All Over Press Sport og Spil Han sidder med alle data: Her er Kevin bedst

Karsten Ree var den første dansker, som investerede et stort millionbeløb i motorsport. Foto: Henrik Bjerregrav Sport og Spil Jason Watt blev reddet af hash-gangster og færgebilletter

 

36 kommentarer
Vis kommentarer