Annonce:
Annonce:

Trods intern krig: Udskældt F1-stjerne tæt på ny aftale

Force Indias Formel 1-sæson har været præget af intriger mellem holdets to kørere. Men nu melder teamet, at man er tæt på at forlænge kontrakten med Sergio Perez 

Annonce:
Følg Formel 1

Det har været en turbulent sæson for Formel 1-holdet Force India Mercedes.

De to kørere, mexicaneren Sergio Perez og franskmanden Esteban Ocon, ligger stort set side om side i kørernes pointstilling, men den interne konkurrence har flere gange gennem sæsonen været over grænsen for det hårdtprøvede team.

Balladen mellem de to brød allerede ud i lys luge under Aserbajdsjans Grand Prix, hvor de to kamphaner for første gang kolliderede på banen. Der har også været små dueller mellem de to i Canada og Ungarn.

Men under Belgiens Grand Prix kørte teamkollegaerne sammen hele to gange, hvorefter forholdet mellem de to brød helt sammen. Efter Spa var det en rasende Ocon, der beskyldte sin holdkammerat for at sætte hans liv på spil.

Den groteske holdduel medførte en direkte trussel fra teamchefen, der ikke var bleg for at udskifte sine kørere efter løbet.

Annonce:

- Hvis det sker igen, bliver vi nødt til at finde ud af, hvem vi vil beholde i bilen, fortalte Force India-chefen til motorsport.com. Læse hele nyheden her.

Den trussel tog begge kørere åbenbart så alvorligt, at de før grandprixet på Monza i søndags satte sig ned for at rense luften. Det afslørede de efterfølgende på et pressemøde med Ferraris superstjerne Sebastian Vettel, der sad som 'fredsmægler' mellem de to holdkammerater.

Nu ligner det da også, at der blæser nye vinde over Formel 1-teamet. Chefen for holdet, Otmar Szafnauer, fortæller nemlig, at man er tæt på at lukke en ny aftale med Sergio Perez.

- Vi er meget tæt på en forlængelse med Checo (Perez red.). Vi ønsker at beholde ham, og han siger, at han ønsker at blive her, fortæller han til Motorsport.

Det var ellers rygtet, at mexicaneren havde tiltrukket interesse fra to andre Formel 1-hold, men nu ligner det, at både Ocon og Perez kører for Force India næste sæson.

Annonce:

Køb Ekstra Bladets nye Brøndby Magasin:

Mirakuløst F1-comeback udløser vildt raseri: 'Han var ulidelig dengang'
Skulle sutte Kevins kugler: Nu sætter han negativ rekord
Se Watts karakterer: Kevin stråler trods kontrovers

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Mere fra Ekstra Bladet+

Annonce:
Politiske skandaler har siden 2003 udløst 12 kommissioner
Annonce:

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:
Annonce:
Annonce: