Trods Kevin og Grosjeans 'freak'-ulykke: Det kan ske igen!

Optimismen er stor hos Haas F1 team trods mareridtsafslutning i Australiens Grand Prix

Alt så smukt ud for det lille amerikanske Haas-hold, men så indtraf katastrofen.

Australiens Grand Prix sluttede brat, da både Kevin Magnussen og Romain Grosjean måtte parkere raceren efter groteske fejl i garagen. Det var en 'freak'-ulykke, mente holdets teamchef.

Formel 1 Haas-boss dækker over fire mekanikere: Teamets ansvar

Men næste udfordring er lige om hjørnet, og næste weekend går det løs i Bahrain.

Teamet har ikke glemt, hvad der skete i Melbourne, men nu må man videre, og der er stadig tro på at skabe et stort resultat. For farten er der i hvert fald.

- Det er meget beroligende. Jeg var forsigtig optimist, og det er jeg fortsat. Et løb kan ikke vise en hel sæson. Vi er nødt til at være ydmyge og arbejde hårdt, og vi må prøve at gøre det samme i testene som i Australien og ikke miste fokus. Så er jeg sikker på, at vi kan få lignende resultater (Som dem, de lå til i Australien, red.), siger teamchef Günther Steiner i Haas' optakt til næste grandprix.

Foto: Imago/ All Over Press
Foto: Imago/ All Over Press
 

Magnussen er på linje med chefen, og han er ivrig efter at score point og få Haas på tavlen.

- Det ville været fedt at få et godt resultat i Bahrain efter skuffelsen i Australien. Vi skal få samlet point, for vi er bagud. Det skal vi indhente, siger danskeren.

Han tager dog intet for givet, selvom bilen viste sig stærk i sæson-åbningen.

- Jeg nød at køre den hele weekenden, men der er ingen garantier for, at vi er stærke i Bahrain, så vi må arbejde hårdt for at prøve at forstå bilen og tage det med til næste race.

Magnussen forventer gode muligheder for godt race og overhalinger, når det går løs på Bahrain International Circuit.

- Jeg er sikker på, vi vil se et underholdende løb, siger han.

Formel 1 Opbakning til udskældt Haas-model: Udnytter F1-reglerne perfekt

Formel 1 Kæmpe ballade efter Haas-mirakler: Nu svarer Kevins boss igen

Max Verstappen var ikke tilfreds med søndagens løb i Australien, hvor han brugte store dele af løbet bag Kevin Magnussen (billedet) og Alonso uden mulighed for at kunne overhale. Foto: AP Formel 1 Topbossen indrømmer: F1 mangler én vital ting

Kevin Magnussen under præsentationen af kørerne inden Australiens Grand Prix. Foto: All Over Press Formel 1 Kevin og Romain efter Ferrari-kritik: Knyt sylten, Alonso

12 kommentarer
Vis kommentarer