Annonce:
Annonce:

Trods opdatering hos Magnussen: Den gode følelse forsvandt

Første session så begge Haas-racere gode ude, men det blev værre om eftermiddagen

Annonce:
Følg Formel 1

MONTMELO (Ekstra Bladet): Efter to vidt forskellige træninger venter der Haas-ingeniørerne en stor opgave, før Romain Grosjean og Kevin Magnussen tager hul på den vigtigste del af weekenden.

For begge havde problemer om eftermiddagen, hvor Romain Grosjean var hurtigst hos amerikanerne, om end Kevin Magnussen kørte rundt i den nyeste udgave af Haas-raceren.

Ligesom så mange andre kæmpede de med Pirelli-dækkene og mangel på vejgreb, som var det helt store taleemne fredag aften.

- De er meget for hårde. Hard-dækket kan man slet ikke bruge. Medium kan man lige få til at virke, og soft fungerer nogenlunde. Vi kunne have brugt både supersoft og ultrasoft her, så de har ramt ved siden af, men det er ens for alle, sagde Kevin Magnussen, da han mødte pressen efter træningerne.

62204389.jpg 

Annonce:

Han måtte nøjes med 15. hurtigste tid, mens teamkammeraten Romain Grosjean var 0,6 sekunder hurtigere på 11. pladsen. I første træning lå Haas-duoen noget bedre til som sekser og syver med Magnussen som hurtigst.

Danskeren sluttede den træning med at køre tilbage til paddocken på en scooter. Teamet kaldte det først en teknisk fejl, men Magnussen tog afkørslen og parkeringen på sin kappe.

- Jeg låser forhjulet og ryger i gruset og vil ikke køre igennem det igen, fordi jeg risikerede at ødelægge noget på den. Det var ellers en god session, og vi så gode ud i forhold til konkurrenterne. Det blev værre i anden træning, så det skal vi kigge på og forstå hvorfor.

62204382.jpg 

Haas var fredag aften ikke 100 procent klar over effekten af de medbragte opgraderinger. Ifølge Romain Grosjean var noget positivt og andet var ikke. 

Annonce:

- Vi var noget mere konkurrencedygtige i den første træning, men fik prøvet en masse og forhåbentlig kan samle det til en god pakke lørdag, siger franskmanden, som til lørdag og søndag også får installeret det nye gulv på sin bil.

Få overblik over anden træning her:

Kevins tur til brok: Bilen er umulig

Bidsk Alonso til McLaren: Lav en bedre bil eller jeg smutter

Grosjean stadig knotten: Sender ny stikpille til Palmer

Ingen løfter til ny Kevin-kollega

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Annonce:

Mest læste lige nu

Regeringen har en regnemaskine, der forudsiger alt
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Populært i Ekstra Bladet+

Mere om krop og velvære med Ekstra Bladet+

Mere om krim med Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Bagholdet

Annonce:
Annonce: