Annonce:
Annonce:

Trods skod-weekend: Kevin behøver ingen undskyldninger

Sæsonens første løb i Australien er overstået, og Ekstra Bladets formel 1-ekspert, Jason Watt, har siddet klar ved tasterne for at svare på brugernes spørgsmål

Annonce:
Følg Formel 1

Hvordan står Kevin Magnussen i forhold til sin holdkammerat Romain Grosjean, og hvor stor en skyld havde den danske kører i det uheld, han havde med Saubers svenske kører, Marcus Ericsson?

De to spørgsmål har især optaget danske formel 1 fans efter grand-prixet i australien. I forhold til styrkeforholdet mellem de to Haas-kørere er der ros til franskmanden.

- Grosjean er ret undervurderet, og han er altså drønhurtig. Han er tilmed en intelligent fyr, som ikke lader sig psyke af en teamkollega. En hård nød med andre ord, skriver Jason Watt.

Han peger på, at Grosjean, der også kørte for Haas i sidste sæson, kan have en lille fordel over Kevin Magnussen.

- Grosjean kender teamet og deres måde at arbejde på. Men jeg synes ikke, at Kevin behøver undskyldninger, for han var hurtig nok. Det var et par små fejl, som gjorde det store udslag.

Annonce:

Foto: AP
Foto: AP

To holdkammerater, der også klarede sig vidt forskelligt, var Renaults Jolyon Palmer og Nico Hülkenberg, men her ville en bruger høre, om forskellen i virkeligheden havde været større mellem de to Haas-kørere?

- På ingen måde. Forskellen i Renault lejren var mere end to sekunder. Igen må jeg pointere, at Kevin i kvalifikationen var på vej til at slå Grosjeans på det tidspunkt hurtigste omgang, skrev Jason Watt.

I forhold til Kevins uheld med Ericsson må danskeren tage det meste af skylden.

- Størstedelen af uheldet er nok Kevins fejl. Han må tage 80 procent af skylden for det sammenstød, mener Jason Watt, der dog påpeger, at det ikke er værre end som så.

- Det er jo den slags, der sker. Det var bare uheldigt, at det skulle komme lige oven på en kvalifikation, hvor der også var lidt skønhedsfejl. Jeg synes ikke, at vi normalt ser fejl fra Kevin i kvalifikationen, lyder det fra Jason Watt.

Læs eller genlæs hele Jason Watt-chatten her

Rodet og klodset: Kevin dårligst af alle

Bragede sammen i debuten: Svensk F1-stjerne afslører Kevins reaktion

Glem afkørsler: Dette var Kevins største problem i Australien

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:
Fra i dag skal hun kaldes for Sylteminister
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Bagholdet

Annonce:
Annonce: