Annonce:
Annonce:

Trods uheld: Magnussen debuterer på et begejstret hold

Kevin Magnussen får onsdag sin testdebut for et Renault-hold, der ligesom han selv har fået en ekstra chance

(Foto: Jan Sommer)
(Foto: Jan Sommer)
Annonce:
Følg Formel 1

De indledende Formel 1-testdage i Barcelona har afsløret en del problemer med Renault-raceren, som Kevin Magnussen onsdag fra klokken 9 kører sine første kilometer i.

Men selv om der er mindre end en måned til sæsonens første Formel 1-grandprix i Melbourne, er det næppe Jolyon Palmers motorstop, der kommer til at slå det ambitiøse hold ud.

Renault-teamet har oplevet langt alvorligere ting. For få måneder siden var det under navnet Lotus lukningstruet og på gravens rand.

Kevin før debut: Det har været hårdt

Med Renault i ryggen har holdet imidlertid fået en ny chance, og Magnussen oplever et langt gladere og mere begejstret hold, end det han arbejdede på hos McLaren.

- Der er en kæmpe kulturforskel i forhold til McLaren. McLaren er et hold, der er på vej nedad, mens Renault er på vej op, forklarer Magnussen om de første indtryk at det nye hold.

Annonce:

- Teamet har haft to svære sæsoner, hvor der ikke har været mange penge, og hvor de har måttet kæmpe for bare at stille op til løbene. Nu føler folk, at alt er muligt for dem igen. De har fået et kæmpe boost, lyder det fra Magnussen.

Onsdagens test bliver hans comeback til Formel 1-sporten efter en sæsons fravær, men at dømme ud fra de to første testdage bliver Magnussens opgave ikke uden forhindringer.

Bossen efter rival-rygter: Det ville være det dummeste, Kevin

Jolyon Palmer nåede kun i alt 79 omgange mandag og tirsdag, og tirsdagens motorstop hakkede mere end tre timer af den planlagte otte timers test.

Men Magnussen er indstillet på, at sæsonen som helhed kan komme til at byde på masser af frustrationer, indtil Renaults mekanikere og ingeniører får drejet på de rigtige knapper.

- Det har jeg jo prøvet før, siger Kevin Magnussen med henvisning til sæsonen hos McLaren.

- Det vil være dumt at forvente, at tingene er perfekte fra start. Der er kæmpe ambitioner, men det er et langtidsprojekt. Det kræver tid til opbygning, og den tid har vi fået, siger den danske racerkører.

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Populært i Ekstra Bladet+

Spar med
Elpris LIGE NU
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:

Mest læste lige nu

Vi kræver ikke Kasper Hjulmands afgang, men ...
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Mere om krop og velvære med Ekstra Bladet+

Mere om krim med Ekstra Bladet+

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Bagholdet

Annonce:
Annonce: