Truet Formel 1-hold nægtet hjælp

Marussia får ikke lov til at benytte 2014-raceren i denne sæson, forlyder det fra flere kilder

Marussia gentopstår næppe efter torsdagens afslag. (Foto: Hasan Jamali/AP)
Marussia gentopstår næppe efter torsdagens afslag. (Foto: Hasan Jamali/AP)

Lukningstruede Marussia genopstandelse i Formel 1 led torsdag aften et alvorligt knæk, da der på et møde i Formel 1's strategi-gruppe var modstand mod at dispensere reglerne for at hjælpe den interesserede investor.

Ifølge en række prominente motorsportsjournalister fra både Tyskland og Storbritannien var der til mødet i Paris ikke enstemmig opbakning til at lade nye ejere af Marussia-teamet benytte den gamle 2014-racer i den nye sæson.

Dermed synes det usandsynligt, at teamet kan reddes.

Selv om Marussia ligger i den tunge ende af Formel 1-feltet, er det bedre end andre løbsserier, mener Ronnie Bremer. (Foto: Jan Sommer) Formel 1 Racer-kollega: Marussia vil være godt for Kevin

Sæsonstarten i Melbourne ligger for tæt på til, at nye ejere vil kunne nå at bygge en vogn, som lever op til 2015-kravene.

Ifølge F1-insider talte Mercedes og Marussias motorpartner Ferrari varmt for en dispensation.

Force India, som er det mindste hold i strategi-gruppen, var imod. Ikke mindst fordi de økonomisk trængte mellemhold står til at få en del af Marussias præmiepenge fra 2014-sæsonen, hvis teamet går konkurs.

Samtidig skulle Red Bull også have været imod. Deres argument var sikkerhed og Formel 1's image.

Marussia har stadig en chance for at blive en del af Formel 1-gridden i 2015. (Foto: Jan Sommer) Formel 1 Lukket F1-team tæt på overraskende comeback

0 kommentarer
Vis kommentarer