TV: Her tager danske fans røven på Kevin

Kevin Magnussen blev taget på sengen, da en flok danske fans stillede et meget vigtigt spørgsmål til ham. Se den sjove episode her

Se episoden her (Video: Kaan Catalkaya)

Den danske Formel 1-kører er ikke sådan at bringe ud af fatning, men ved årets første løb lykkedes det en flok danske fans at overraske den hurtige landsmand.

Ved pressebegivenheden i Australien var der mulighed for at stille spørgsmål, og her fik den danske delegation mikrofonen. Kevin Magnussen blev således sat i lidt af et dilemma undervejs, men det tager han nu meget cool.

SE EPISODEN ØVERST I ARTIKLEN

Løbet i Australien gav en 12. plads til Renaults danske kører, men løbet startede også ualmindelig svært, eftersom han kort efter start måtte tage til takke med pladsen som agterlanterne efter en punktering.

Kevin Magnussen fik kørt sig op efter en punktering i begyndelsen af det australske grandprix. En bedrift, der glædede Renault-kørerens far. (Foto: Jan Sommer) Formel 1 Roser fra far: Her var du flyvende, Kevin!

Bahrain venter

Næste udfordring for Formel 1-feltet er i Bahrain, hvor sæsonens andet løb finder sted, og måske kan Kevin Magnussen tage røven på nogle af konkurrenterne her.

De absolutte topplacering er dog ikke indenfor Renaults rækkevidde, men Kevin Magnussen og teamkammeraten Jolyon Palmer lå altså kun lige udenfor pointene i første løb, eftersom de sluttede som nummer 12 og 11. Dog kræver banen i Bahrain mere motorkraft end den i Australien, og det er netop her Renault er kommet til kort.

Stoffel Vandoorne skal nok klare det fint som afløser for Fernando Alonso, mener Kevin Magnussen. (Foto: Jan Sommer) Formel 1 Kevin har fidus til Alonsos afløser: Han kan slå Button

Ved grandprixet i Bahrain kommer K-Mag dog ikke i kamp mod sin tidligere kollega, Fernando Alonso, for spanieren dumpede lægetesten op til denne weekend. I stedet har Stoffel Vandoorne overtaget McLaren-sæddet.  

Gense Alonsos og Gutierrez' voldsomme crash

Formel 1 Her er Kevins ambitiøse mål

7 kommentarer
Vis kommentarer