TV: Mopset Luna vrisser: For helvede, Tom K!

TV3 Sports Formel-1 reporter Luna Christofi var slet ikke tilfreds med, at Le Mans-legenden Tom Kristensen saboterede hendes journalistiske arbejde i Melbourne

Det kan godt være, det ser ret nemt ud, men selv en rutineret ræv som TV3 Sports reporter Luna Christofi må medgive, at det kræver forberedelse og stor koncentration, når man som reporter laver en såkaldt 'stand up' foran kameraet.

Se også: Kevin forklarer: Motorproblem gjorde udslaget

Formel 1-reporteren var netop i gang med at lave en længere stand up i Melbourne omkring Sauber-teamet og hollandske Giedo van der Garde, der havde fået rettens ord for, at Sauber fejlagtigt havde droppet ham som en af teamets faste kørere - og derfor var han mødt op for at køre det australske Grand Prix. Selvom han ikke var velkommen.

Se også: Tom K. tror på Magnussen: Han skal nok levere

Luna Christofis stand up gik helt efter planen, men da hun nærmede sig slutningen af den, kom Tom Kristensen forbi og saboterede hendes arbejde.

Le Mans-legenden, som er med i Melbourne som en del af et dommer-panel, hilste kort på sin landsmand med et stort smil på læben, mens hun stadig talte til kameraet.

Men Luna var alt andet end begejstret for den hilsen, for det betød, at hun skulle starte helt forfra med sin stand up.

- For helvede, Tom. Hvad nu, hvis det var live?!, råbte Luna efter Tom K.

En tydelig irriteret Formel 1-reporter forsøgte at snakke til kameraet igen, men måtte opgive få sekunder efter.

Se det sjove klip lige her:

Hvis du gerne vil være 100 procent forberedt til det australske Grand Prix, som bliver kørt i morgen tidlig, kan du se Formel 1-eksperten Nicolas Kiesa gennemgå banen i Melbourne helt detaljeret:

 

22 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere