TV: Red Bulls totale nedtur: Her bryder bilen i brand

Det har bestemt ikke været storholdet Red Bulls sæson - det kinesiske grandprix lavede ikke om på det

Allerede fra start gik det galt for storholdet Red Bull. Sidste sæsons store positive oplevelse australske Daniel Ricciardo stod nærmest stille fra sin startposition som nummer syv.

Australieren raslede ned gennem feltet og blev blandt andet overhalet af McLarens Fernando Alonso. Men mens australieren fik kæmpet sig tilbage, blev det i stedet for russiske Daniil Kvyat, der gjorde nedturen for Red Bull total.

På løbets 18. omgang brød russerens bil i brand, som du kan se i det dramatiske tv-klip i toppen af artiklen.

- Jeg er i brand, skreg den 20-årige Red Bull-kører over team-radioen, mens marshalls ilede til med skumslukkere for at få styr på ilden i bilen.

I mens kunne teamchef Christian Horner sidde og se skumlende til fra pitten. Det er i sandhed ikke energidrik-holdets sæson, og for et mandskab, der har vundet fire af de seneste fem verdensmesterskaber, er det ikke sjovt at se biler bryde i brand og kæmpe om 'ligegyldige' midterplaceringer.

Daniel Ricciardo har i forvejen allerede taget sin tredje motorenhed i brug denne sæson. Det er tilladt at bruge fire hele sæsonen. Når den femte skal tages i brug koster det 10 placeringer i feltet.

Du kan læse referat af løbet her

Herunder kan du se starten, hvor Hamilton holdt skævt og Ricciardo stod stille.

1 kommentar
Vis kommentarer
Seneste i Formel 1
Mest læste i Formel 1
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere