TV: Se det her: Kevin slutter dagen med mystisk crash

Som den fjerde og sidste kører torsdag måtte Kevin Magnussen se sin racer blive løftet af banen i Monaco

Kevin Magnussens træning sluttede brat. (Foto: Screendump)
Kevin Magnussens træning sluttede brat. (Foto: Screendump)

MONACO (Ekstra Bladet): Teamkammeraterne Jolyon Palmer og Kevin Magnussen får noget at snakke om over aftensmaden.

I Monacos snævre gader, hvor de mindste fejl bliver straffet hårdt, sluttede begge Renault-kørere en af deres træninger med et crash.

Hør mere om Kevins crash her.

Palmer mistede bagenden i den første træning, mens Kevin Magnussens så noget mystisk ud.

På vej rundt mod start-mål-langsiden kunne danskeren ikke få Renaulten til at makke ret. Uden at køre voldsomt stærkt låste hjulene, og Kevin Magnussen nærmest gled ind i barrieren.

- Jeg er okay, meddelte han over radioen.

Men det var fronten på RS16-eren ikke, så danskeren måtte slutte sin anden træning før Monacos Grand Prix til fods.

Mekanikerne har god tid til at fikse raceren. Fredag køres supportløb i fyrstedømmet, og Renault-duoen bruger dagen på blandt andet sponsor-arbejde.

Begge træninger var præget af crash og kørere tæt på at forulykke. Sådan er vilkårerne i Monaco, og hvorfor mange af kørerne elsker stedet. Laver du en fejl, har den konsekvenser.

Jolyon Palmers Renault nr. 30 måtte transporteres væk med kran efter sammenstødet med barrieren. (Foto: Jan Sommer) Formel 1 Skidt Monaco-start: Palmer endte træning i muren

Felipe Massa kørte galt, Rio Haryanto ligeså, og folk som Romain Grosjean og Sebastian Vettel var heldige med kun at gnubbe væggene.

Hvis tiderne fra anden træning holder nogenlunde, tegner det godt for Daniel Ricciardo og Red Bull, men knap så godt for Renault.

Australieren, der ligesom Kevin Magnussen kører med den nye Renault-motor, toppede anden træning foran Lewis Hamilton og Nico Rosberg.

Kevin Magnussen derimod var blot 17. hurtigst, og Jolyon Palmer 19. hurtigst.

Bybanen i Monaco udvikler sig meget henover dagene i en sådan grad, at hver dag kræver et nyt setup, som den offentlige vej bliver renere, og der køres gummi i den.

Ferrari-kørerne var blot 7. og 9. hurtigst og Williams decideret langsomme, så intet tegner klart, før efter lørdagens kvalifikation.

I første træning kørte Jolyon Palmer galt. I anden træning gjorde Kevin så. (Foto: Jan Sommer)
I første træning kørte Jolyon Palmer galt. I anden træning gjorde Kevin så. (Foto: Jan Sommer)

TV: Se også klippet, hvor Palmer kørte galt i første træning:

Jules Bianchi mistede livet efter at være kørt ind i en mobilkran på Suzuka-banen. (Polfoto) Formel 1 F1-kørers familie anlægger sag: Hvorfor skulle han dø?

28 kommentarer
Vis kommentarer