Tvær Rosberg skuler til Hamilton: Behold din skide kasket!

Der var iskold luft mellem de to holdkammerater Nico Rosberg og Lewis Hamilton, da den sidstnævnte sikrede sig verdensmesterskabet i Formel 1

For tredje gang i karrieren kan Lewis Hamilton kalde sig verdens bedste Formel 1-kører. 

Briten har uden tvivl været den stærkeste og den mest stabile af alle denne sæson, og den 30-årige stjerne sikrede sig også sejren i USA' Grand Prix i Texas søndag aften dansk tid.

Men det skete ikke helt uden drama.

Hamilton pressede nemlig sin Mercedes-holdkammerat Nico Rosberg af banen i første sving, hvor tyskeren ikke blev tilladt at komme rundt i svinget. Briten blev ikke straffet for dette stunt, og dermed kunne han sikre sig verdensmesterskabet med stor forspring til nummer to, Sebastian Vettel.

Se også: Frustreret Rosberg: Aner ikke hvad der skete

Tyskeren var da alt andet end glad efter løbet, og det kom til udtryk, da kameraet fangede de tog i et lokale, hvor begge gjorde sig klar til at komme ud på skamlen.

Hamilton havde naturligvis det store smil på læben, mens Rosberg på den anden side sad i en sofa og skulede gnavent til sin holdkammerat.

Tyskeren havde meget svært ved at skjule sin skuffelse, og han viste den, da han med stor irritation kastede en kasket i retning mod Hamilton, der forinden havde smidt den hen til sin holdkammerat.

Se episoden med Hamilton og Rosberg i videoen øverst i artiklen

Tyskeren holdt sig heller ikke tilbage til pressemødet, da han skulle give sin mening til kende omkring Hamiltons start på løbet.

- Han var ekstremt aggressiv i starten. Vi ramte hinanden, eller for at være præcis så ramte han mig. Det var ikke acceptabelt, siger Rosberg.

De to Mercedes-kørere har domineret sæsonen, men Hamilton har haft mest succes og nu snuppet VM-titlen tre løb før sæsonafslutningen.

 

Rosberg bebrejdede sig selv for ikke at udskyde spændingen i Formel 1, da tyskeren kom tilbage og førte så sent som på 49. omgang, inden Hamilton overhalede.

Lewis Hamilton presser Rosberg af banen i første sving - løbskommisærerne idømte ingen straf, hvilket i enden betød, at Hamilton allerede søndag kunne kåres som verdensmester for tredje gang. (Polfoto/Zuma) Formel 1 - 25. okt. 2015 - kl. 21:57 Hamilton verdensmester! Pressede Rosberg af banen

Rosberg kom lidt for langt ud i et sving og åbnede for, at lynhurtige Hamilton kunne passere.

- Det var min egen fejl, som kostede mig sejren, og det var et tungt øjeblik for mig. Det er aldrig sket for mig før, selv ikke til træning, forklarer Rosberg.

- Pludselig skred jeg. Måske var dækkende for kolde. Det er meget skuffende, for løbet var mit. Jeg siger ikke, at der var noget galt med bilen. Jeg antager, at det var min fejl, siger han.

Selv om stemningen ikke var den bedste hos Mercedes, så gratulerede Rosberg også Hamilton med den tredje VM-titel i karrieren.

- Han fortjener VM-titlen. Han har kørt virkelig godt hele året, han har været stabil, og dette er velfortjent, mener han.

0 kommentarer
Vis kommentarer