Uddeler sviner: Dobbeltmoralske Alonso hyler og brokker sig

Ekstra Bladets Formel 1-ekspert, Jason Watt, kan ikke forstå, hvorfor Fernando Alonso brokker sig over Kevin Magnussens kørsel. Alonso kører faktisk mere svinsk end Magnussen, ifølge Watt

Foto: All Over
Foto: All Over

Efter Malaysias Grand Prix har der været meget snak om kontroversen mellem Fernando Alonso (McLaren) og Kevin Magnssen (Haas). Alonso var ude med hårde gloser mod Magnussen, hvor spanieren kaldte danskeren for en idiot over radioen under løbet og omvendt.

Ekstra Bladets Formel 1-ekspert, Jason Watt, har dog en klar holdning til, hvem der kørte mest ureglementeret under Malaysias Grand Prix.

Watt mener ligeledes, at Fernando Alonso gentagne gange har kørt ufair. I det belgiske Grand Prix på Spa-banen i slutningen af august pressede han Jolyon Palmer (Renault) af banen, og bataljen med Magnussen er ikke meget anderledes ifølge Formel 1-eksperten.

-  Alonso gjorde sig skyldig i at presse Kevin ud af banen i venstresvinget, hvor danskeren pludselig ikke har mere vej at køre på. Det er sådan noget Alonso, han gør. Det så vi på Spa mod Palmer (Jolyon Palmer red.) og nu igen med Magnussen. Det runger derfor hult, når dobbeltmoralske Kong Alonso hyler og brokker sig. Alonso burde tage en kugle og sutte på, skriver Jason Watt til Ekstra Bladet i Formel 1-chatten med Ekstra Bladets brugere.

Kevin Magnussen brokkede sig over radioen, og danskeren har tidligere udtalt, at han bliver nødt til at brokke sig over radioen for ikke at blive straffet. Watt synes, at det er en trist tendens.

 

Kevin Magnussen var tydeligvist ikke tilfreds med Fernando Alonsos kørsel i weekendens Grand Prix i Malaysia. Foto: TV3 Sport
Kevin Magnussen var tydeligvist ikke tilfreds med Fernando Alonsos kørsel i weekendens Grand Prix i Malaysia. Foto: TV3 Sport
 

- Jeg synes, der er en kedelig tendens til, at man brokker sig på radioen, for at dommerne skal se tingene fra ens side. Det burde ikke være nødvendigt, at køreren skal råbe op på den måde. Men hvis de bliver opfordret til det, kan det jo hænge sammen med, at det er godt TV skriver Jason Watt.

Alonso er tydeligt frustreret
Fernando Alonsos angreb på Kevin Magnussen er et tegn på stor frustration. Spanieren er tidligere blevet omtalt som en rigtig god kører med en dårlig bil, men det har ændret sig på det seneste.

- Alonso har hele året været anset som en fantastisk kører med en dårlig bil, og han tævede Vandoorne hele dagen lang. De sidste par løb er billedet vendt, og det frustrerer Kong A. (Fernando Alonso red.) så meget, at han lader det gå ud over andre heriblandt Kevin Magnussen, skriver Jason Watt.

Alonso er ligeledes presset af den unge teamkammerat Stoffel Vandoorne, der præsterer bedre og bedre i Formel 1. Det er også med til at gøre den rutinerede spanier endnu mere usikker. 

- Fernando Alonso kører med alt, hvad han har. Han vil ikke have et eftermæle som en sur, gammel brokkerøv, som fik tæv af sin unge kollega, skriver Jason Watt.

Magnussen, Alonso og resten af Formel 1-kørerne skal i aktion igen i den kommende weekend, da Japans Grand Prix bliver kørt på søndag med træning og kvalifikation fredag og lørdag.

Se også: Raser mod Kevin efter ny ballade: Hvad fanden laver den idiot?

Se også: Roser Kevin efter Alonso-sviner: Det er det, folk vil se

Alonso og Kevin Magnussen i aktion. Foto: AP Sport og Spil Én rammer perfektion - sådan klarede Kevin det vilde løb

1 af 2 Jason Watt mener ikke, at Fernando Alonsos kritik af Kevin Magnussen er ikke berettiget, tværtimod. Foto: All Over Press
2 af 2 Foto: All Over
kommentarer
Vis kommentarer
Seneste i Formel 1
Mest læste i Formel 1
Hent flere
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Peter Roelsgaard
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen