Annonce:
Annonce:

Ude med riven efter Kevin-kollega: 'Håbede han brugte hovedet'

Renault-køreren Jolyon Palmer er ude med riven efter Haas’ Romain Grosjean, som han mener burde have brugt indersiden af hovedet før kollision

Annonce:
Følg Formel 1

Det russiske grandprix sluttede tidligt for både Renaults Jolyon Palmer og Haas’ Romain Grosjean, da de kolliderede på løbets første omgang. Ingen af dem blev sanktioneret efter løbet, men Palmer lod ingen være i tvivl om, at ulykken skyldtes Grosjeans alt for offensive kørsel.

- Jeg synes, han var alt for ambitøs. Der var virkelig ingen plads til ham i svinget, sagde Palmer til Autosport om sammenstødet, som fandt sted i andet sving i løbet.

TV: SE DET VOLDSOMME SAMMENSTØD I TOPPEN AF ARTIKLEN

Grosjean forsøgte at presse sig indenom Palmer i svinget og bumlede hen over kerben, da Palmer ikke kunne give ham plads. Vel nede af kantstenen påkørte Grosjean derpå Palmers bil i højre bagende, hvilket sendte bilen på tværs af banen.

Annonce:

På vej ud ramte den så Grosjeans Haas-racer, som blev slynget rundt og med bagenden først ramlede ind i barrieren. Resultat: Begge biler udgik.

- Det er et sving, hvor vi har set mange ulykker gennem årene. Der er intet rum på indersiden der, sagde Palmer.

- Jeg måtte bare dreje og så håbe på, at han ville bruge sin hjerne, sagde Palmer.

Grosjean påtog sig ingen skyld og lod forstå, at ulykken var et hændeligt uheld.

- Der er ikke meget at sige. Jeg fik en god start og et fint indløb til første sving, hvor jeg passerede Jolyon under nedbremsning, fortæller Grosjean til Autosport.

- Så var jeg på indersiden, og han svingede, og bilerne have kontakt. Hans bil snurrede, og han ramte mig, hvilket sendte mig ind i væggen. Det var det, sagde Grosjean.

Se Romain Grosjean og Jolyon Palmer kollidere og udgå:

F1 Stilling 2017

Kevin følte sig bortdømt: Korrekt facon var farligere

Haas-bossen melder klart ud: Lorteweekend!

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:
Der er et mordforsøg i gang
Annonce:
Annonce:

Bagholdet

Annonce:
Annonce: