Udenlandsk skulderklap: Stærkt, Kevin

Magnussen får ros, mens Romain Grosjean vurderes lavt

Magnussen viste god fight på Monza. Foto: Jan Sommer
Magnussen viste god fight på Monza. Foto: Jan Sommer

Misset Q3 i kvalifikationen, nul point og endda en bil, der gav op inden det ternede flag.

Det lyder jo ikke ligefrem som et italiensk drømmescenarie, men alligevel får Kevin Magnussen faktisk mange Monza-roser fra de internationale medier, der stanger karakterer ud til F1-feltets kørere.

Hos Autosport, der er en af de tunge drenge i feltet, får han syv på en ti-skala.

- Han var i spil til et point, da han havde det store lock-up, da han kæmpede med Norris om niendepladsen på sit andet sæt dæk. Det tvang ham til andet pitstop, før et hydraulisk problem satte ham ud af spillet, skriver Autosport.

- En pæn weekend, der kunne have givet point, men hans lock-up på andet sæt dæk var dyrt. Udover det var det en stærk præstation.

Der er lavere karakterer til Grosjean hele vejen rundt. Foto: Jan Sommer
Der er lavere karakterer til Grosjean hele vejen rundt. Foto: Jan Sommer

Kevin Magnussen på startgridden i selskab med sin personlige træner Thomas Jørgensen (t.v.) og løbsingeniøren Gary Gannon. Foto: Jan Sommer Sport og Spil Nøglekollega løfter sløret: Kevins næste mål

Foto: Andy Hone/Haas F1 Team Formel 1 Kevins ultimatum: Så bliver jeg ikke her

Også hos Sky Sports er der positive ord om den danske Haas-kører, som får karakteren syv.

- I modsætning til hans holdkammerat viste Magnussen lovende takter på Monza og lignede en, der havde chancen for at score point - han var i top 10 med 20 omgange igen.

Hos tyske Auto Motor und Sport er man ikke lige så begejstret som de andre medier. Her scorer K-Mag et sekstal, men kan se holdkammerat Romain Grosjean nede på karakteren fem.

Generelt får franskmanden ikke den store ros, og Ekstra Bladet har tidligere beskrevet, hvordan han kæmper for livet i F1-sammenhæng.

Rich Energi-logoet skal skrabes af Haas-raceren. Foto: Jan Sommer Formel 1 Haas-farce forbi: Dropper kontroversiel storsponsor

Sådan ser holdopstillingen sandsynligvis ud for Haas i 2019, hvilket kan gå begge veje for Kevin Magnussens karriere. Foto: Glenn Dunbar/LAT Images Sport og Spil Debriefing fra Spa: Unik, men risikofyldt chance til Kevin

78 kommentarer
Vis kommentarer