Udenlandske medier enige: Kevin strålede i Bahrain

Trods fornemt resultat i Bahrain var der to andre som overstrålede danskeren

Trods sit bedste resultat i fire år må Kevin Magnussen som i selve løbet i Bahrain finde sig at blive kørt 'agterud' i de udenlandske mediers karakterbøger. Det betyder dog ingenlunde, at Magnussens indsats ikke hyldes.
 

Både løbets vinder, eks-verdensmester Sebastian Vettel, Tyskland og Ferrari og løbets helt store overraskelse, Pierre Gasly, Frankrig og Toro Rosso har scoret topkarakter 10 i ansete Autosport, mens Kevin Magnussen som svenskeren Marcus Ericsson sluttede lige efter med den fornemme karakter 9.

Det var bedre end Mercedes-duoen, Valtteri Bottas og den forsvarende verdensmester Lewis Hamilton, som havnede blandt de mange, der har fået karakteren 8.

doc6zmkqqbdt8x4zs61df7.jpg 

- Selv om Haas ikke får pointene tilbage fra Melbourne, er smilene kommet tilbage hos Haas, lyder det i Autosport.

Sky Sports ekspert, den tidligere Formel 1-kører, Martin Brundle, som i 1990 vandt 24 timers løbet i Le Mans sammen med John Nielsen, har også fundet de allerhøjeste karakterer frem til danskeren, der noterede sig nok en 9'er.

- Hvis lørdagen (kvalifikationen, red) havde været perfekt, kunne Kevin være kommet forbi Gasly, mener Sky Sport.

Martin Brundle er som resten af Formel 1-verdenen fuld af beundring over den 22 årige franskmand Pierre Gasly og ikke mindst Toro Rosso og Honda, som stik mod alle odds var bedst af alle 'midterbilerne'.

Således leverede udskældte Honda det bedste resultat siden motorens tilbagekomst i 2015 til Formel 1-feltet.

Marcus Ericsson leverede personligt sit bedste resultat i Formel 1 og scorede efter 49 VM-pointløse løb med en 9. plads to point i løb nr. 50.

doc6zmeqsa0xtjmjlntdf8.jpg

Derfor undgik svenskeren at blive 'historisk' på en kedelig baggrund.

I Daily Express roses han for at have leveret en solid indsats.

Der er hele vejen rundt en blomsterbutik af roser til Pierre Gasly og Toro Rosso/Honda, som de må dele med den fire-dobbelte verdensmester Sebastian Vettel.

Efter at have fået at vide at sejren i Melbourne var heldig, kørte tyskeren mesterligt i Bahrain, hvor han med dårlige dæk formåede at afvise Valtteri Bottas angreb på de sidste omgange og forsvare føringen til mål. 

doc6zmlpwxpb4o1llz4c6el.jpg
Hævn for Magnussen-vennen? Her dasker konkurrent danskeren i løgene:

Det så du ikke på TV: Kevin jubler med teamets topboss

Hamilton langer ud efter konkurrent: - Dit pikhoved

Ballade efter Kevins triumf: Romain var stiktosset

28 kommentarer
Vis kommentarer