Udskældte Kevin forsvarer sig i opsigtsvækkende besked

Den danske Formel 1-kører forklarer sig i et langt opslag på Twitter, fordi han føler sig misforstået

Kevin Magnussen forsvarer sig efter kritik om farlig kørsel. Foto: Ritzau/Scanpix
Kevin Magnussen forsvarer sig efter kritik om farlig kørsel. Foto: Ritzau/Scanpix

Franske Pierre Gasly fra Toro Rosso kaldte efter grand prix'et i Baku Kevin Magnussen for den farligste mand i Formel 1-feltet, fordi danskeren pressede Gasly i væggen med 300 km/t.

Og da Kevin Magnussen efterfølgende blev citeret for at sige, at han er klar til at dø i bilen, vakte det naturligvis stor forbløffelse.

- Jeg kan ikke lide kompromisser, jeg vil give alt. Jeg vil dø i bilen, lød det fra Kevin Magnussen ifølge Reuters.

- Jeg vil ikke holde mig tilbage. Jeg vil sætte livet på spil. Helt sikkert.

Kevin Magnussen har dog netop lavet et længere opslag på det sociale medie Twitter, hvor han forsøger at forklare situationen.

Artiklen fortsætter under tweetet.

- Interviewet blev lavet før løbet i Baku og var ikke møntet på episoden med Pierre i det løb. Jeg skubbede ikke Pierre med vilje, og jeg har undskyldt til ham mange gange efter episoden, skriver han, inden han forklarer kommentaren om at dø i sin racer:

- Jeg vil ikke dø i en racerbil. Jeg udtrykte min iver efter at give absolut alt, hvad der står i min magt for at få succes. Succes for mig er naturligvis ikke at være involveret i ulykker eller få straf, men at slutte løb så højt som muligt.

Han understreger samtidig, at Formel 1 altid har været hans drøm, og at han vil stoppe med at køre den dag, han ikke længere har lyst til at give alt for at få succes.

Kevin Magnussen er sammen med svenske Marcus Ericsson den kører, der har flest strafpoint. Syv af slagsen står de begge noteret for.

Se også: Tidligere Superliga-stjerneskud i problemer: Smidt ind fra træning - igen!

Se også: Sladrehank: Verdensmester vil have stoppet ulovligt trick

Kevin Magnussen i debat Ayao Komatsu (t.v.), mens Haas' nye  dækspecialist Hiroshi Tomitsuka lytter med. Foto: Jan Sommer Sport og Spil Chefingeniørens forklaring: Stor forskel på Kevin og Romain

87 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere