Ukuelige Kevin: Jeg går stadig efter VM-titlen

- Det er selvfølgelig hårdt, men jeg er også en voksen mand, sagde Magnussen efter dagens nedslående besked

Her kan du se, hvordan Kevin Magnussen reagerede umiddelbart efter offentliggørelsen af det nye setup
Følg Formel 1

WOKING (Ekstra Bladet): Efter at have sundet sig i 12 timer efter beskeden om, at han er færdig i Formel 1, og efter at have overlevet et 70 minutter langt pressemøde, der ikke handlede meget om Kevin Magnussen, var det dog stadig en ærgerrig og ambitiøs dansker, der konstaterede:

- Jeg er fuldt og helt dedikeret til at nå mit mål, som er at blive verdensmester i Formel 1.

Sådan.

Manager: Chokeret Kevin er tilbage næste år

Men der havde så også været behov for at sunde sig, før Magnussen var komme til den erkendelse.

- Det er selvfølgelig hårdt at få sådan en besked, jeg ville gerne have kørt næste år. Jeg havde måske også regnet med (i de forgangne uger, red.), at jeg skulle køre næste år, så at få den besked, det er selvfølgelig hårdt. Det er kun 12 timer siden, så det er stadig meget nyt det hele. Det er selvfølgelig hårdt, men jeg er også en voksen mand, sagde Magnussen bagefter.

Danskeren skal nu finde ud af, om han kan finde en fornuftig løbsserie i 2015, som han kan konkurrere i sideløbende med tjansen som test- og reservekører for McLaren.

McLaren: Måske ingen test til Magnussen i løbsweekender

Og der bliver ingen sure miner, når Magnussen skal rundt til Formel 1-løbene uden at komme til at køre ræs - slet ikke over for 34-årige Jenson Button, der nappede sædet for næsen af den 12 år yngre dansker, selvom de fleste - inklusive kørerne selv - for bare to uger siden troede, det ville gå lige modsat.

- Det har været lidt mærkeligt, fordi vi er blevet så gode venner. Vi har bragt meget tid sammen det sidste stykke tid, hvor der har været nogle sponsor-jobs og andre ting, vi har været i Skotland og også rundt i England. Vi har haft tid til at tage ud og spise og hygge os, og så har der været alt det her hos McLaren, der ligesom har kørt i baggrunden.

- Vi har været meget afklarede med hinanden, der er ikke noget ondt i det, det er bare en konkurrencepræget sport, som godt kan være hård. Men det har været rigtig fedt at have en som Jenson, som er så åben og så flink og hjælpso, sagde Magnussen efter dagens nedslående besked.

Magnussen leder efter en løbsserie i 2015


Mange havde en holdning til dagens nyhed. Her tilkendegav racerkører Marco Sørensen sin mening om McLarens beslutning

Mere fra Ekstra Bladet+

Det ligner endnu en katastrofe

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Udforsk Ekstra Bladet+