Annonce:
Annonce:

Uovertruffen aktion: Her overhaler F1-megatalent ni kørere... i træk!

Selvom det var Lewis Hamilton, der vandt grandprixet i Kina, var det en ung Formel 1-stjerne, der stod for løbets vel nok vildeste aktion. Se Max Verstappens vanvittige overhalinger her

Annonce:
Følg Formel 1

Mange kommer måske til at huske Kinas Formel 1-Grand Prix for fire fremragende point til Kevin Magnussen efter den flotte ottendeplads.

Eller for Lewis Hamiltons sejr nummer 54 i karrieren. Men man kan ikke komme uden om det bare 19-årige, belgiske supertalent Max Verstappen.

Søndag leverede han løbets måske allerstørste enkeltstående bedrift. Da løbet blev flaget i gang, fløj Verstappen nemlig hen over asfalten med nærmest batmobilsk fart i hjulene og tog ni placeringer. I ét hurtigt hug!

Se den vanvittige Verstappen-aktion lige her:

Red Bull-talentet startede ellers helt nede som nummer 16, men det påvirkede ham tilsyneladende ikke den mindste smule. I hvert fald ikke, hvis man ser på hans uovertrufne overhalinger.

Annonce:

Det var, som om den utrolige start gav ham vinger (ligesom i Red Bull-reklamen) i resten af løbet. For belgieren hentede yderligere fire placeringer. Dermed sluttede han som nummer tre, kun overgået af superstjernerne Sebastian Vettel og sejrherren Lewis Hamilton. 

Et specielt løb
Belgieren foretog tilmed sine utrolige overhalinger i drivvådt føre. Han var naturligvis glad for sin præstation.

- Det her var et meget specielt race. Da jeg vågnede i morges, havde jeg aldrig forventet at komme på podiet. Det var en meget god første omgang, jeg passerede ni biler, tror jeg nok, og det var meget positivt, sagde Verstappen efter løbet.

Faktisk blev Verstappens kørsel kun bedre af, at det regnede løs.

- Forholdene hjalp mig virkelig til at komme forbi bilerne, så hurtigt jeg kunne. Det var vigtigt, fordi jeg vidste, at det ville blive tørt og dermed blive sværere at overhale. Jeg nyder altid at køre i regn, så jeg forsøgte at få det bedste ud af det tidligt i løbet.

Og hans egen boss Christian Horner stemte i og udnævnte den unge belgier til en af F1-historiens bedste regnvejrs-kørere:

Annonce:

- Jeg tror, han er helt deroppe (blandt de bedste, red.). Det er ikke længere et tilfælde, og du kan se, at præstationen i Brasilien ikke være et enkeltstående tilfælde. Han lader til at have en form for sjette sans i det våde føre. Han virker på ingen måde skræmt af det, og er klar til at udforske alle steder på banen for at finde vejgreb, lød det fra den begejstrede Red Bull-boss ifølge Telegraph.

Belgierens præstation i Brasilien blev blandt 2016 absolut bedste. Se det herunder:

Verstappen ligger samlet nummer tre med 25 point efter de første to løb.

F1 Live resultater 2017

Superløb af Magnussen sikrer Haas årets første point

Haas-boss stadig tvær: Begge biler burde have scoret point

Kevin hylder afgørende beslutning: Det var et godt kald

Kevin efter superløb: ’Jeg var lige ved at tabe den’

Haas-bossen glæder sig: Kevin er tilbage

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:
Præster, pædofili og børneporno
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Bagholdet

Annonce:
Annonce: