Uvejret fortsætter: Endnu en Formel 1-træning i tynd tråd

Formel 1-stjernerne ser ud til at må påregne ny ventetid, da uvejret over Texas fortsætter lørdag

Foto: All Over Press
Foto: All Over Press

Det er efterhånden kun en ilter dame ved navn Patricia, der står mellem Lewis Hamilton og karrierens tredje verdensmesterskab.

Men det gør hun så sandelig også.

Det mellemamerikanske fænomen raserer i den grad Austin, Texas denne weekend, så Hamilton og resten af Formel 1-feltet må acceptere det voldsomme temperament og så ellers søge i læ, hvor det er muligt.

Fredagens træning blev aflyst, og metrologerne venter op mod 30 cm regn lørdag, hvorfor orkanen, der har fået navnet Patricia, sandsynligvis tvinger arrangørerne på Circuit of the Americas i delstatens hovedstad til også at droppe dagens træning.

I første omgang har man meddelt, at den er udskudt to timer til kl. 12 lokal tid - klokken 19 dansk tid.

Det er første gang siden 2004, at vejret stopper en Formel 1-træning. Dengang gik det ud over det japanske grandprix' forberedelser, da en tyfon valgte at gøre sit indtog.

Hvor lørdagens træning nu er sat til at begynde klokken 17 dansk tid, skal kvalifikationen køres fra klokken 20.

Nico Rosberg var hurtigst af alle i fredagens første træning, mens Hamilton var femmer. Imellem dem lå Daniil Kvyat, Daniel Ricciardo og Carlos Sainz.

Ekstra Bladet livedækker kvalifikationen, uanset hvornår den ellers køres. Foretrækker du tv-billeder, så er TV3 Sport 1 kanalen, der skal tunes ind på.

1 af 3 Foto: All Over Press
2 af 3 Foto: All Over Press
3 af 3 Foto: All Over Press
0 kommentarer
Vis kommentarer