Været på besøg: - Håber verden snart kan se ham

Tidligere Ferrari-chef og ven af Michael Schumacher, Jean Todt, har været på besøg hos den syvdobbelte verdensmester, hvis tilstand er ukendt for offentligheden

Jean Todt har besøgt Michael Schumacher. Foto: Antonio Calanni/Ritzau Scanpix
Jean Todt har besøgt Michael Schumacher. Foto: Antonio Calanni/Ritzau Scanpix

For seks og et halvt år siden styrtede Michael Schumacher på ski under en ferie i Alperne. Han fik en hjerneskade og havnede i koma.

Siden da har det været sparsomt med informationer om den tidligere Ferrari-stjernes tilstand.

Schumachers tidligere chef hos Ferrari og nuværende FIA-præsident, Jean Todt, er en af få, som må besøge Schumacher i hjemmet i Schweiz.

- Jeg så Michael i sidste uge. Han kæmper, og jeg håber, at verden snart kan se ham. Det er, hvad han og hans familie arbejder hen imod, siger Jean Todt til engelske Daily Mail under Formel 1-weekenden i Ungarn.

Schumacher er bosiddende i den schweiziske by Genéve, hvor han bevogtes døgnet rundt.

Jean Todt har også tidligere været på besøg hos den syvdobbelte verdensmester.

- Michael er i de bedste hænder og bliver set godt efter i hans hus. Han giver ikke op og bliver ved med at kæmpe, sagde Jean Todt for et år siden ifølge The Guardian og ITV News til Radio Monte-Carlo.

Der er håb endnu, forsikrer Jean Todt. Foto: Luca Bruno/Ritzau Scanpix
Der er håb endnu, forsikrer Jean Todt. Foto: Luca Bruno/Ritzau Scanpix
 

Få informationer om Schumacher
Det er generelt ikke meget, der slipper ud til offentligheden om tyskeren.

Michael Schumachers kone, Corinna Schumacher, er også af få ord, når hun fortæller om sin mand. I december sidste år - på seksårsdagen for ulykken - var hun dog ude og give nyt håb til de mange Schumi-fans.

- Store ting starter med små skridt. Mange små sten kan forme en stor mosaik. Vi er alle stærkere sammen, og de kombinerede kræfter i 'Keepfighting'-bevægelsen vil gøre det lettere at opmuntre andre, lød det fra Corinna Schumacher i ord, der gik verden rundt i forskellige medier som Time24, Daily Express og New Zealand Herald.

'KeepFightingMichael'-bevægelsen blev lanceret som en støttekampagne af den tidligere racerkørers fanklub.

Nogen burde have forudset, at smuthuller i reglementet blev lukket, mener Jason Watt. Foto: Mark Thompson/POOL/Ritzau Scanpix Sport og Spil Ferraris dybe hul: - Der bør rulle hoveder

Christian Lundgaard indtager andenpladsen i F2 efter de to første afdelinger. Foto: Joe Portlock/Pool/Formula 1 Sport og Spil Debriefing fra Steiermark: - Christian når Formel 1