Annonce:
Annonce:

Varme bud fra F1-paddocken: De kører Renault i 2017

Førende motorsportsjournalister giver deres bud på Kevins fremtid

Annonce:
Følg Formel 1

SEPANG (Ekstra Bladet): Formel 1-karavanen havde travlt med at få pakket ned efter Malaysias Grand Prix, for allerede næste weekend er der løb 5000 km væk på Suzuka uden for den japanske by Nagoya.

Der er også travlhed med at få lukket kontrakter til næste års grid, efter flere køreroptioner udløb, da der stod oktober på kalenderen.

Med så tætpakket et program er der ikke meget tid til forhandlinger, men flere brikker ventes at falde på plads i nær fremtid.

Hvis ikke i Japan, så mellem det stop før turen går til USA og Mexico to uger senere. 

Ekstra Bladet stak en finger i jorden hos en række prominente Formel 1-journalister i paddocken.

Her er deres bud — eller rettere gæt for situationen er fortsat ukonkret — på, hvem der kører for Renault i 2017.

James Allen, britisk F1-journalist

Annonce:

Esteban Ocon - Romain Grosjean
- Det er lidt af et vildskud, men jeg har på fornemmelsen, at Haas F1 skifter en af sine kørere. Jeg skal indrømme, at det heller ikke lyder vanvittig sandsynligt med to franske kørere, og Grosjean er på en treårig kontrakt.

- Men det er et snapshot af situationen først i oktober, hvor der stadig er mange ubekendte. Men ellers bliver det formentlig Ocon og Kevin Magnussen. Han er en flink fyr, men spørgsmålet er bare, om han helt har gjort nok.

Chris Medland, f1i.com

Esteban Ocon - Kevin Magnussen
- Det er et udtryk for, hvordan Renault har misset sine mål hele sæsonen. Det er hårdt for Kevin ikke at være valgt allerede nu, efter den sæson han har haft, hvor han har taget de fleste muligheder, der er kommet.

- Jeg tror ikke, Renault kan nå at overbevise nogen, som er bedre end Kevin til at skifte. Og faktisk synes jeg heller ikke, der er så mange tilbage, der er bedre.

Laurance Edmonson, ESPN

Esteban Ocon - Kevin Magnussen
- Jeg kan ikke se Carlos Sainz komme ud af sin kontrakt med Red Bull. Hvis Daniil Kvyat strålede hos Toro Rosso, ville situationen være en anden. Jeg kan heller ikke se Valtteri Bottas skifte fra Williams.

Annonce:

- I den situation giver det bedst mening for dem at fortsætte med Kevin Magnussen.

Ian Parks, Autosport

Esteban Ocon - Kevin Magnussen
- Ocon er en af fremtidens stjerner, og jeg tror, Mercedes ønsker at placere ham hos et bedre team end Manor, så de har muligheden for at sætte ham i bilen i 2019, da kontrakterne med Hamilton og Rosberg udløber i 2018. Man må ikke glemme, at der er et godt forhold mellem Mercedes og Renault - og mellem teamcheferne Toto Wolff og Frederic Vasseur.

- Kevin har overtaget på Jolyon Palmer, og Renault er ved at løbe tør for alternativer. Formentlig har de ikke andre muligheder.

Jon Noble, motorsport.com

Esteban Ocon - og en anden!
- Det er meget svært, for teamet er i en situation, hvor de ved, at beslutningen ikke er i deres hænder. De kørere, som de rent faktisk ønskede, er bundet andre steder. Enten har de allerede skrevet under på nye aftaler, eller også er de bundet af kontrakt for 2017. Som Vandoorne hos McLaren, Sainz hos Red Bull, Bottas hos Williams eller Hülkenberg hos Force India.

- Kevin Magnussen har en chance, men jeg tror ikke, Renault er helt overbevist om ham. Med mindre han bliver ved med at lave præstationer som den i Singapore.

F1-kørerkabalen for 2017: Sådan ser det ud:

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:
Svulster og skandaler trives i tavshed
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Bagholdet

Annonce:
Annonce: