Vild mulighed: Sådan kan DU få Formel 1-kontrakt

McLaren indleder jagt på gamer, der skal teste holdets Formel 1-racere i simulator

Er du hurtig nok med et gamepad, så kan det blive en genvej til Formel 1's indercirkler.

Nej, det er ikke en forsinket aprilsnar.

Kevin Magnussens tidligere Formel 1-team, McLaren, har nemlig åbnet døren for at få en decideret computer-nørd til at overtage en af de roller, som Magnussen brugte rigtig meget tid på, da han var på kontrakt hos det Woking-baserede team.

Time efter time sad Kevin Magnussen i den computerstyrede Formel 1-simulator og hjalp til med at optimere Formel 1-raceren.

Til den tjans forsøger McLaren nu at tiltrække 'verdens hurtigste gamer' til holdet, hvor teamet vil give den bedste kandidat en et-årig aftale som Formel 1 simulator-kører, og dermed skal vinderen arbejde tæt med Fernando Alonso, Stoffel Vandoorne samt reservekører Jenson Button.

- Det her er ikke kun en yderst spændende mulighed for gamer-miljøet, men også for alle ved McLaren og i motorsporten som helhed, siger McLaren-boss Zak Brown.

- Vi har længe set hvordan online sports-spil er vokset, og lige nu er lighederne mellem den virkelige og virtuelle verden aldrig været større, siger han.

- Det er det helt rigtige tidspunkt at skabe sådan en enestående og spændende stilling. Noget der forbinder motorsport og spilleverdenen på en facon der ikke er blev udforsket tidligere, siger Zak Brown og bedyrer, at der ikke er tale om et reklamestunt.

- Vinderen kommer helt oprigtigt til at være en nøgleperson på vores team ved McLaren, og udvælgelsen vil være grundig, nådeeløs og fascinerende at følge med i, lover Zak Brown.

Formel 1 Han er F1-feltets største brok-røv - og her rangerer Kevin

Formel 1 Haas-bossen melder klart ud: Lorteweekend!

Formel 1 Stor Formel 1-plan ryger i vasken

Kevin Magnussen sluttede uden for pointene i Sochi. Foto: All Over Press Sport F1 for alvor i gang: Sådan står Kevin hos Haas