Watt: De tre kører ikke F1 næste år

Ekstra Bladets Formel 1-ekspert, Jason Watt, har ikke den store tiltro til, at vi får Lance Stroll, Jolyon Palmer og Fernando Alonso at se næste år

Følg Formel 1

Normalt begynder rygterne at svirre, når sommersæsonen i Formel 1 er ved at være forbi, men silly season kan sparkes i gang når som helst.  Ekstra Bladets Formel 1-ekspert, Jason Watt, åbner ballet, da han af Ekstra Bladets brugere blev spurgt, hvem han ikke forventede at se i paddocken i 2018-sæsonen.

Her peger han på tre navne, som af den ene eller anden grund kunne have udsigt til noget andet end tilværelsen som Formel 1-kører.

- Alonso og Stroll er øverst på min liste, svarer Watt, der også nævner Kevin Magnussens tidligere makker hos Renault, Jolyon Palmer.

Kevin Magnussen foran Lance Stroll og Nico Hulkenberg. Foto: All Over Press
Kevin Magnussen foran Lance Stroll og Nico Hulkenberg. Foto: All Over Press

Optager pladsen
Fernando Alonso har selv stillet et ultimatum til McLaren-ledelsen, og han vil simpelthen have en bil, hvor han kan konkurrere med de bedste. Ellers så skrider verdensstjernen.

Det har teamet ikke kunnet levere i en lang årrække, så det er svært at se, hvorfor det skulle ændre sig nu. Alonso lå længe til at score holdets første point, men motoren fejlede i slutfasen. Til ingens overraskelse i øvrigt.

Hvor Alonso har bevist sit værd, så er sagen en anden med Stroll. Han er blevet placeret i Williams-raceren med masser af penge som indgangsbillet.

- Jeg mener, at han optager en plads for andre, som talentmæssigt fortjener pladsen 30 gange mere end Stroll. Så går han minsandten lige ud og scorer point, men kig lige på, hvor mange foran der udgik. Jeg vil gerne se mere positivt fra Stroll, inden jeg ændrer mening.

Fernando Alonso. Foto: Jan Sommer
Fernando Alonso. Foto: Jan Sommer
 

Truslen mod Magnussen

Kevin Magnussen har kontrakt med Haas i 2018-sæsonen, men Watt er ikke begejstret for udviklingen, hvor Antonio Giovinazzi har taget sædet i træningen.

- Vi skal ikke undervurdere faren for, at Ferrari gerne vil have Giovinazzi i et løbssæde i 2018 for at give ham erfaring til at blive opgraderet til at erstatte Räikkönen. Haas er det mest åbenlyse team, det kan ske hos, så jeg kan ikke lide, at italieneren skal have så meget fredagstræning, hvor han får mulighed for at imponere.

Formel 1-stjerne flipper ud: Det er et fucking dumt cirkus!

Kevin straffet igen: Sådan reagerede bossen

Haas-boss langer ud efter rival: Han skal stoppes

Seneste nyt

Partimoder Pia kan ikke slippe magten

Mit EB

Opret en gratis konto og få adgang til:
miteb-dagensvigtigste.jpg

Dagens vigtigste

Redaktionen udvælger dagens vigtigste artikler, så du altid er opdateret på det nyeste fra ind- og udland

miteb-lokalenyheder.jpg

Lokalt

Hold dig opdateret på vejr, trafik, bolig- og erhvervsnyheder i din kommune.

miteb-follow.jpg

Følg emner

Abonnér på de emner, der interesserer dig, så du aldrig går glip af noget.

miteb-saved.jpg

Gem artikler

Læst noget interessant? Gem artiklen til senere.