Watt: Forkert beslutning kan ødelægge Kevin

Kevin Magnussen bør holde sig fra både Indycar og GP2 i 2015, mener Ekstra Bladets motorsportsekspert

Kevin Magnussen skal helst finde et sted at køre ræs i 2015, hvor han ikke kan regne med at få kørt mange kilometer i en McLaren-racer. (Foto: Jonas Olufson)
Kevin Magnussen skal helst finde et sted at køre ræs i 2015, hvor han ikke kan regne med at få kørt mange kilometer i en McLaren-racer. (Foto: Jonas Olufson)
Følg Formel 1

Der er groft sagt fire muligheder for, at Kevin Magnussen kommer til at køre ræs i 2015, nu hvor han er blevet gjort til test- og reservekører hos McLaren. Eller fire muligheder, som han selv har nævnt.

Det drejer sig om Indycar, GP2, DTM og Super GP.

Men Indycar og GP2 bør Magnussen holde sig fra, mener Ekstra Bladets motorsportsekspert Jason Watt.

Kevin Magnussen: Fire muligheder i 2015

- Det er lidt den samme begrundelse med de to serier. Hvis Kevin kørte GP2 og blev nummer 4-5 i serien, så ville folk tænke, at dem, der ender foran ham, står forrest i køen til Formel 1. Det ville man for alt i verden ikke gøre, mener Watt.

- Han ville komme til at konkurrere med blandt andre Stoffel Vandoorne, som jo også er McLaren-kører, og det ville være en fiasko, hvis han ikke vandt, også selvom han kørte for et mindre hold.

- For folk ville sige, at bilerne er så ens, at han burde vinde. Den risiko kan hverken ham eller teamet være interesseret i. Det ville ødelægge ham psykisk, hvis han fik fiasko i en af de serier, mener Jason Watt.

Læs mere i Ekstra Bladet i dag, eller i linket herunder, hvor Jason i Watt vurderer, hvilken serie, der er den eneste oplagte for Kevin, og hvor han også skyder på, hvem der bliver verdensmester i Formel 1 i 2015.

Jason Watt: Her er Kevins fremtid

Mere fra Ekstra Bladet+

Mettes skamløse spinshow

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Udforsk Ekstra Bladet+