Watt: McLaren er på hælene

Jason Watt chattede med læserne klokken 10.00 - herunder kan du se svarene

Jason Watt chatter med læserne om Formel 1 klokken 10.00 (Foto: All Over Press)
Jason Watt chatter med læserne om Formel 1 klokken 10.00 (Foto: All Over Press)

Sæsonens fjerde Formel 1-grandprix blev kørt i søndags med Lewis Hamilton som vinder. For McLaren blev det ikke den store succes. Klokken 10.00 kunne du hos Ekstra Bladet chatte med Jason Watt, og han gav svar på læsernes spørgsmål. Læs alle svar fra chatten i bunden af artiklen.

- McLaren må man sige har noget, der ligner en op og ned sæson. Bedst som det ligner, de har forbedret sig, præsterer teamet at få defekt på Jenson Buttons bil således, at manden ikke når en eneste omgang i kvalifikationen. Men det værste er da, at de så efterfølgende ikke formår at få gjort skidtet klar til dagen efter, og at den stakkels englænder må se løbet fra sidelinjen, lyder det fra Jason Watt i Ekstra Bladet.

Formel 1 - 19. apr. 2015 - kl. 19:02 Suveræn Ferrari-slutspurt splitter Mercedes

Se også: Bernie stikker til Hamilton: Skift til Ferrari

- Alonso slutter 11'er, og det er jo faktisk ikke så skidt, men jeg synes virkelig, teamet virker, som om de er lidt på hælene, og der er alt for mange fejl og defekter på bilerne i forhold til, at vi nu har kørt fire løb, lyder det fra Watt.

- McLaren kan vel mødes ved grædemuren med Renaults ingeniører, som vist også har lidt røde ører i øjeblikket. Begge Torro Rosso-biler ude, og Daniel Ricciardo går op i røg på de sidste meter. Ti point for timingen, når det nu skulle være, men det er nok et billede, de helst var fri for skal gå verden rundt, lyder det fra Watt.

Se også: McLarens luksusproblem: Drømmestart til Kevins ærkerival

Her kan du se Formel Ekstras vurdering af løbet

8 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste i Formel 1
Mest læste i Formel 1
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere