Annonce:
Annonce:

Watt om Kevin: Ventetid grænser til psykisk tortur

Kevin Magnussen er under usædvanligt hårdt pres i denne uge, hvor han venter på McLarens afgørelse om hans fremtid, siger racerkøreren Jason Watt

Kevin Magnussen kan være i gang med sin sidste uge som Formel 1-kører. (Foto: Jan Sommer)
Kevin Magnussen kan være i gang med sin sidste uge som Formel 1-kører. (Foto: Jan Sommer)
Annonce:
Følg Formel 1

Racerkørere er altid under pres for at levere resultater, men i denne uge hviler presset ekstra tungt på Kevin Magnussens skuldre, idet han ud over at forberede sig på sæsonens sidste grand prix også venter på, at McLaren træffer afgørelse om, hvorvidt hans drengedrøm om Formel 1 er slut eller ej.

- Det er neglebidende spændende og grænser til psykisk tortur, at han skal gå og vente på en afklaring, siger Jason Watt, der har fulgt Magnussens debutsæson i Formel 1 tæt som kommentator på Ekstra Bladet.

Honda afslører: Her er den ny McLaren-racer

- Ugen op til et Formel 1-løb er altid en travl uge, og det er måske meget godt for Kevin lige nu, for så har han ikke alt for megen tid til at spekulere over fremtiden, siger Watt.

Annonce:

Afgørelsen kan falde når som helst op til grandprixet i Abu Dhabi, men Magnussen kan også hoppe i bilen på søndag uden at vide, om han er købt eller solgt. Watt føler med sin unge landsmand.

- For pokker, dette er hans drøm, og han har levet og åndet for og drømt om Formel 1 og at køre for McLaren, siden han var tre-fire år gammel, siger Watt.

Formel 1-boss: Skråt op med ungdommen

- Nu nåede han omsider dertil, og så gik der dårligt nok et halvt år, før der opstod sladder om, om han formår at beholde sin plads. Uanset, hvad Kevin selv måtte sige, så vil det være mentalt ødelæggende at blive sat af holdet nu.

- Han kan ikke gøre andet end at være professionel og gøre sit bedste, når det gælder ugens opgaver som pressemøder og sponsorpleje, siger Jason Watt.

Læs interviewet med Jason Watt om Kevin Magnussens skæbneuge i Ekstra:

Watt: Beslutning om Kevin er truffet

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Ubegrænset Sport
Ekstra Bladet
Så løber du aldrig tør
79
,-
/md.

Mere fra Ekstra Bladet+

Annonce:
Den syge velfærdsstat skal dominere den kommende valgkamp

Udforsk Ekstra Bladet+

Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:
Annonce:
Annonce: