Watt urolig for McLarens beslutning: Langt under lavmålet

- Man kan jo udlede, at de ikke er enige i McLarens bestyrelse, og det gør én rigtig urolig, siger Jason Watt om udsigterne til, at Kevin Magnussen kører i Formel 1 næste år

Den daglige leder, Eric Boullier, og storaktionær Ron Dennis i samtale - måske om næste års kørerbesætning. (Foto: Jan Sommer)
Den daglige leder, Eric Boullier, og storaktionær Ron Dennis i samtale - måske om næste års kørerbesætning. (Foto: Jan Sommer)
Følg Formel 1

En hel Formel 1-verden sidder og undrer sig over, at McLaren ikke kan træffe en beslutning om, hvem der skal køre de to racere i næste sæson.

Jason Watt er ligesom alle andre forundret over, hvad det er, der foregår.

Hele miseren er dog værst for Jenson Button, mener Ekstra Bladets motorsportsekspert.

- Jeg synes, det er langt under lavmålet for, hvad man kan byde sine ansatte. Nu er løbet jo kørt, der er alligevel ikke nogen sæder at få andre steder. Jeg synes sat'me, det er uværdigt, både overfor Kevin og Button, siger Watt.

Vraget Formel 1-kører: Ingenting giver mening

- Måske er det i den henseende næsten værst for Button, for hvis det er ham, der bliver vraget, så vil jeg sige, at det, at han ikke fik mulighed for at køre et afskedsløb er langt ud over, hvad man kan tillade sig.

- Det samme gælder jo for Kevin, men han har altså ikke kørt 250 grand prix'er og har en fanskare af Buttons størrelsesorden, hvor de følger ham i tykt og tyndt, lyder det fra Jason Watt, der bliver urolig over, at beslutningen trækker ud.

- Man kan jo udlede, at de ikke er enige i McLarens bestyrelse, og det gør én rigtig urolig. Vi må formode, at Ron Dennis (bestyrelsesformand, red) trækker i Kevins retning, og så er der nogle andre, der trækker i en anden retning, og det er jo ikke rart.

BBC-ekspert: Kun Ron Dennis afgør Kevins fremtid

- Folk spiller med musklerne, den ene og den anden sheik, folk som har flere aktier end Ron selv har i McLaren trækker åbenbart den anden vej, så puha, den er ikke nem. Men jeg kan ikke udlede noget af, at der ikke er kommet et svar endnu.

- Men jeg går ud fra, at Kevin og Button har nogle søvnløse nætter, og det misunder jeg dem ikke, siger Watt, der tror, penge spiller en væsentlig rolle i McLarens beslutning - både kørernes løn og de sponsorer, de kan tiltrække til det engelske hold.

- Penge har jo meget at skulle have sagt i beslutningen, og mon ikke også Button er gået lidt ned i sine lønkrav? siger Jason Watt.

Watt: Det handler kun om penge

Se højdepunkter fra hele Formel 1-sæsonen i tv-klippet øverst i artiklen.

Mere fra Ekstra Bladet+

Det ligner endnu en katastrofe

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Udforsk Ekstra Bladet+