Watts bøn: Giv Kevin nogle flere hypper

Derfor er der stor forskel på Renault og Red Bull, selv om motoren skulle være den samme

Kevin Magnussen har en kæmpe fan i Ekstra Bladets Jason Watt (Foto: Jan Sommer)
Kevin Magnussen har en kæmpe fan i Ekstra Bladets Jason Watt (Foto: Jan Sommer)

- Renault skal give Kevin Magnussen nogle flere hypper. Desværre tror jeg ikke, at en opgradering før løbet i Canada vil være nok.

Ekstra Bladets Formel 1-ekspert, Jason Watt efterlyser flere hestekræfter til landsmanden, så den danske Renault-kører kan begynde at sætte VM-point på kontoen.

Overfor Ekstra Bladets mange brugere på chatten, indrømmede Jason Watt i øvrigt, at han er kæmpe Kevin Magnussen-fan og har svært ved at holde klaphatten på hylden.

Han ønsker alt godt for sin unge landsmand.

- Lad os give ham tid. Jeg synes, at han bliver hypet lidt for meget, men omvendt er det ham selv, som snakker om at vinde VM-titler, siger Jason Watt i et svar på chatten.

 

Renaults opgradering, som skulle være på vej, vil måske give 01/10 sekund eller omkring 75 heste, men det er i følge Ekstra Bladets Formel 1-ekspert ikke tilstrækkeligt.

Sport og Spil Watts dom: Flot Kevin - men denne kører stjal rampelyset

- Derfor er jeg efter Renault, skriver Jason Watt dagen derpå for løbet i Bahrain på chatten med Ekstra Bladets læsere.

- Jeg håber inderligt, at Renault vil have nok power til at være med i Shanghai om godt to uger.

- I Kina er der lige som i går i Bahrain brug for motorpower på de lange langsider. Og med mindre der er mange som udgår, så er det ikke her, at jeg ser point til Kevin.

- Renault skal have forbedret sig i en fart, mener Jason Watt, der giver Red Bulls nye motortuner, Tag Heuer, en del af æren for, at der er markant forskel på Renault og Red Bull, selv om begge kører med den nye V 6-motor, Renault-Energy F1-2016, der skulle være god for godt 790 heste...

- Raceren fra Red Bull er fuld på højde med Mercedes, og derfor ville Mercedes heller ikke levere kundemotorer.

- Red Bull har igen sin egen tuner, som får leveret alt det nyeste grej fra Renault.

Forskellen i de to første VM-løb har været markant i den interne 'Renault-motor-duel' med Daniel Riccardo, Australien i en klasse for sig blandt 'Renault-kørerne' med med 4. pladser i både Australien og Bahrain.

Den manglende motorkraft til Kevin Magnussen og Jolyon Palmer får i øvrigt Jason Watt til at gætte på, at Kevin Magnussen og Renault først for alvor vil kunne stikke snuden frem på de 'korte' baner i Monaco og Budapest eller måske på 'bybanen' i OL-vinterbyen, Sochi, Rusland.

Hør, hvad Kevin Magnussen skal fokusere på til næste løb ifølge Ekstra Bladets Jonas Ryefelt

20 kommentarer
Vis kommentarer