Annonce:
Annonce:

Watts råd til Kevin: Her er din Plan B

Ekstra Bladets Formel 1-ekspert har et forslag

Annonce:
Følg Formel 1

Ekstra Bladets Formel 1-ekspert, Jason Watt er ret sikker på, at Magnussen-klanen lærte af 2014, hvor man ventede på McLaren uden at have en Plan B.

Alligevel vil han gerne give Kevin Magnussen et godt råd.

- Ring til Frank Williams.

Inden sin motorcykelulykke var Jason Watt selv meget tæt på det gamle hæderkronede Formel 1-team, og da han i 2014 var til Formel 1 for første gang siden den skæbnesvanger ulykke, var der på den tyske F1-bane, Hockenheim gensyns glæde for alle pengene, da han mødtes over en kop kaffe med Sir Frank Williams.

- Jeg tror fortsat på, at Ferrari vil snuppe Valtteri Bottas, siger Jason Watt.

- Så håber jeg, at reserven, Formel 3-kører Lance Stroll vil vente lidt med at tage springet. Ellers vil han være svær at komme udenom på grund af sine mange penge.

Annonce:

Mens Renault fortsat tøver, er franskmændenes option med danskeren ved at løbe ud.

 

Skæringsdatoen er omkring 1. oktober, at der vil i følge Jason Watt komme en afklaring inden det næste Formel 1 Grand Prix, som er på Sepang, Malaysia.

- Derfor kan Kevin sagtens være i fuld gang med at snakke med andre teams, siger Jason Watt, der, hvis han var Renault chef, gerne ville køre med et team med Kevin Magnussen og spanieren Carlos Saintz jr.

- Jeg kunne godt forestille mig, at Toro Rosso, læs Red Bull, gerne ville låne Carlos Sainz ud for at få rabat på motorerne fra Renault, siger Jason Watt.

- Esteban Ocon vil jeg foreslå, at han tog endnu et læreår hos Manor, selv om jeg ved, at han er franskmand, og i Formel 3 slog Max Verstappen.

Det kunne være, at søndagens løb i Singapore vil sætte gang i processen hos Renault, fordi det bedste middel til at undgå at blive offer for politik og intern fnidder er at præstere i løb.

Annonce:

- Jeg tror ikke, at der er mange andre, der ville have fået mere ud af Renault'en end Kevin Magnussen, siger Jason Watt.

- Med den performance ville jeg gerne have set ham i en Mercedes eller en Red Bull.

- Han kørte både modent og klogt, og Kevin kørte det bedste i lange tider, siger Jason Watt, som på chatten afviste at være farvet på grund af venskabet med Magnussen-klanen med følgende kække bemærkning:

- Jeg har været farvet, siden jeg blev født, men, det er fordi, min far er fra Jamaica.

Watt frygtede hån: Tilbage i Formel 1 efter 15 år

 

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Mere fra Ekstra Bladet+

Annonce:
Støjbergs første politiske udspil er at ramme folk i den tredje verden
Annonce:

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:
Annonce:
Annonce: