Annonce:
Annonce:

Fuglsang og Søren Kragh skal køre gaderæs i Struer

Der skal køres gadeløb i Struer, og arrangørerne kan præsentere Jakob Fuglsang og Søren Kragh som deltagere

Jakob Fuglsang meldte afbud til gadeløbet i Struer i 2019 på grund af en skade, men i år planlægger han at stille til start. (Arkivfoto) Foto: Marco Bertorello/Ritzau Scanpix
Jakob Fuglsang meldte afbud til gadeløbet i Struer i 2019 på grund af en skade, men i år planlægger han at stille til start. (Arkivfoto) Foto: Marco Bertorello/Ritzau Scanpix
Annonce:

Cykelfans kan komme tæt på de danske cykelstjerner Jakob Fuglsang og Søren Kragh Andersen til et gadeløb i Struer 4. august.

Det meddeler arrangørerne i en pressemeddelelse, hvor Fuglsang også fortæller, at han glæder sig til løbet, der går under navnet Le Tour Revanchen.

Gadeløbet afvikles i forlængelse af Tour de France, og håbet er, at danske fans vil kunne se nogle af de fremtrædende danske ryttere på hjemlige landeveje.

- Grundet en skade pådraget under Tour de France 2019, havde jeg desværre ikke mulighed for at deltage som rytter i Le Tour Revanchen 2019.

- Yderligere har vi alle været berørte af den verdensomspændende pandemi, og folk trænger virkelig til at få en fantastisk oplevelse.

Annonce:

- Derfor betyder det om noget endnu mere for mig at deltage i dette års Le Tour Revanchen og dermed give alle de fremmødte og mine danske fans en helt unik oplevelse, siger Fuglsang.

I 2020 blev gadeløbet aflyst og udskudt til i år. Fuglsang var grundet et styrt i Touren i 2019 ikke i stand til at stille op i Struer samme år.

- Man kan med andre ord sige, at det her på alle måder bliver en revanche for mig. Det bliver fantastisk at køre mit eneste løb i Danmark i Struer i selskab med mine kammerater og nogle af Danmarks bedste cykelryttere.

- Jeg er sikker på, at det bliver en lige så stor succes som i 2019, og jeg glæder mig til at mærke feststemningen og hilse på alle de glade cykelfans, siger Fuglsang.

Det er Struer Kommune og f Sports Group, som sammen med cykelklubberne i Struer og Holstebro står for Le Tour Revanchen i år.

Det forventes, at tusindvis af tilskuere kan komme til at se feltet køre i Struers gader ad flere omgange. Feltet vil bestå af 50 danske og udenlandske Tour-ryttere samt danske amatørryttere.

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Ubegrænset Sport
Ekstra Bladet
Så løber du aldrig tør
79
,-
/md.

Mere fra Ekstra Bladet+

Hun vil død og pine med i en regering
Annonce:

Udforsk Ekstra Bladet+

Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:
Annonce:
Annonce: