13.000 billetter solgt: Landskamp pludselig rykket efter hal-ups

Testkampen mellem Danmark og Tyskland bliver rykket fra fredag til lørdag. Der var optaget i hallen i Köln

Mikkel Hansen og co. skal ikke i aktion fredag aften som planlagt. Hallen i Köln er nemlig optaget. (Foto: Lars Poulsen)
Mikkel Hansen og co. skal ikke i aktion fredag aften som planlagt. Hallen i Köln er nemlig optaget. (Foto: Lars Poulsen)

Håndboldlandskampen mellem Danmark og Tyskland i Köln på fredag er blevet rykket til lørdag på grund af dobbeltbooking af hallen.

Det meddeler Dansk Håndbold Forbund (DHF) tirsdag aften efter at have fået beskeden fra kollegerne i det tyske håndboldforbund.

- Årsagen er, at arenaen var blevet dobbeltbooket, så selv om der allerede var solgt over 13.000 billetter til kampen, har tyskerne har været nødt til at flytte kampen, skriver DHF på sin hjemmeside.

Det betyder, at kampen mellem Mikkel Hansen og co. og de tyske europamestre flyttes fra fredag klokken 20.15 til lørdag klokken 15.45.

Dagen efter kampen vender de danske håndboldherrer atter snuden mod nord, hvor destinationen er Herning.

Her skal holdet forberede sig til OL-kvalifikationen, som spilles i den midtjyske by fra 8.-10. april.

Danmark skal møde Kroatien, Norge og Bahrain, og det er de to bedste hold fra gruppen, som sikrer sig en billet til OL i Rio de Janeiro til sommer.

Den tidligere danske OL-guldvinder og håndboldstjerne Karin Mortensen har haft en stalker i hælene gennem flere måneder for år tilbage. Det fik hende til at isolere sig og tilrettelægge hele sin hverdag efter sin besatte forfølger. (Foto: Rasmus Flindt Pedersen) Sport og Spil Dansk OL-stjernes stalker-mareridt: 'Jeg ved, hvor du bor!'

Se også: Landstræneren raser: De kan ikke lide landsholdsspillere

2 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i sport
Seneste i sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere