40-årige Hulk: Jeg napper sgu lige en sæson mere

Veteranen har tilbud både fra Tyskland og Danmark og træffer en beslutning inden for to uger

Kasper Nielsen fyldt 40 år den 9. juni, men veteranen har langt fra tænkt sig at gå på pension. (Foto: Anders Brohus)
Kasper Nielsen fyldt 40 år den 9. juni, men veteranen har langt fra tænkt sig at gå på pension. (Foto: Anders Brohus)
Følg Håndbold

Mandag aften var Kasper Nielsen med til at hylde Lasse Boesen, der stopper som aktiv og fortsætter karrieren som sportschef i KIF Kolding København i en alder af sølle 35.

Kasper Nielsen har såmænd for blot en stiv uge siden rundet de 40, men den numeriske kendsgerning får ikke den gamle udsmider i det danske landsholds-forsvar til så meget som at overveje i et sekund, om han skulle lette på rate-pensionen og skrue låget på harpiks-bøtten.

- Jeg har nogle forskellige ting, jeg arbejder  lidt med. Jeg har stadig masser af lyst, og det er stadig sjovt at spille håndbold, og mit niveau er også til at være med, så jeg kunne egentlig godt tænke mig at tage et år til, siger Kasper Nielsen.

Og man kan altså ikke beskylde defensiv-veteranen for at tjene sine penge, hvor de falder lettest. I sidste sæson startede han som vikar hos Füchse Berlin, der havde mandskabs-udfald, hvorefter han kom til storklubben Lemgo, der ved juletid lå under stregen og lignede et mandskab i mere end akut nedrykningsfare.

Boesen er bossen – og far skal holde kæft

- Vi klarede skærene. Det var ligesom det, der var målet. Vi lå til nedrykning i januar, men så blev Dan Beutler og jeg kaldt ind, og så skulle vi jo kæmpe lidt med det. Vi spillede mindre gode kampe, men heldigvis spillede vi også nogle rigtigt gode opgør. Det store mål var at få Lemgo til at blive i Bundesligaen, og det lykkedes, siger Kasper Nielsen.

- Det var de meget glade for, og der var en kæmpe fest.  Det var et godt projekt, fastslår den udlærte elektriker og efteruddannede installatør, der nu i halvdelen af sit liv har delt håndmadder ud i diverse forsvar og blandt andet vundet to EM-guldmedaljer med og til Danmark.

Det er ikke slut endnu, selv om familien har base i Silkeborg.

Lauge lugter blod: Er helt på toppen nu

- Jeg har nogle muligheder både i Tyskland og Danmark, så nu må vi se, hvordan tingene udvikler sig. Jeg regner med at beslutte mig i løbet af de næste 14 dage, siger Kasper Nielsen, der undervejs i karrieren har bøjet kælenavnet fra Skipper Skræk over Duplo til Hulk – fordi den 40-årige sjællænder simpelt hen bare er den stærkeste stadig væk.

- Jeg er rigtigt nok fyldt 40 for ikke så længe siden, men nogle kan jo bære det, haha. Du kan også se Kasper Hvidt udfolde sig stadig væk, og det er jo rigtigt, at det ikke er tallet, der afgør, hvordan du spiller håndbold. Så det går nok alligevel, siger Kasper Nielsen.

Altid på vej mod den næste kontrakt…

Danmark tæt på fiasko i bosnisk inferno

Mere fra Ekstra Bladet+

Hvis ikke det er terror – hvad er det så?

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind