40, fit og formidabel

Søren Rasmussen napper to sæsoner yderligere – mod Tvis nappede den tidligere landsholdsspiller et hav af bolde specielt før pausen

Søren Rasmussen er alt andet end færdig. (Foto: Polfoto)
Søren Rasmussen er alt andet end færdig. (Foto: Polfoto)

SILKEBORG (Ekstra Bladet): Landsholdsspilleren Mads Christiansen fyldte 30 tirsdag, og så sørger fansene selvfølgelig for sejrs-kringle til spillerne. Veteranen Søren Rasmussen runder en bagatel af 40 i august, og hvad skal man så hoste op med?

- Ja, det må du nok spørge om, siger målmanden, der stod med en redningsprocent på over 40 i første halvleg, hvor Tvis-skytterne oven i købet var så imponerede, at de lejlighedsvis valgte at skyde helt forbi mål!

- Men det bedste er selvfølgelig sejren og den kendsgerning, at vi nu kan gøre arbejdet færdigt selv og gå i semifinalen. Det blev en speciel og hektisk kamp med mange udvisninger, og jeg vil sige, vi var for dumme, at vi gav dommerne mulighed for at give så mange udvisninger, siger BSV-keeperen – der på et tidspunkt kun havde tre markspillere at hundse med.

- Det er sådan set lige meget, om vi står bagefter og synes, udvisningerne faldt for let – kernen er, at vi tabte hovederne og aldrig burde have givet dommerne mulighed for at smide så mange spillere ud, siger den 39-årige tidligere landsholdsmålmand.

- Vi får heller ikke nok ud af vores gode første halvleg, hvor vi fører med fem. Det hul burde vi have holdt ved pausen, siger Søren Rasmussen efter sejren på 26-24 efter 13-11 ved pausen.

Ondt blod da BSV endelig fik ram på rivalerne

- Det var dejligt, vi fik rejst os oven på en hård tur i Europa Cup’en, hvor vi røg ud af kvartfinalen på udebanemål. Den sved, men nu lever håbet om DM-medaljer da i det mindste, siger keeperen, der godt nok runder 40 – men er fit og formidabel og har skrevet kontrakt for hele to sæsoner yderligere.

- Min krop har det fornuftigt. Jeg er godt tilfreds.

Landsholdsbobleren Patrick Wiesmach fra modstanderne oplevede det sjældne at blive kylet ud for film.

- Jeg skærer ind foran, som jeg altid gør, og så kanter Sebastian Skube mig, så mit ene ben rammer det andet. Jeg prøver at tage fra i faldet, ruller rundt – og det takseres så til to minutter!

- Jeg har aldrig set det eller hørt om det før, og jeg så episoden i pausen – og det er en klar dommerfejl, siger Patrick Wiesmach.

BSV misser Final 4 på reglen om udebanemål efter drama

BSV spillede en periode tre mod fem, og det hører absolut også til sjældenhederne.

- Det er også en ny ting for mig. Jeg kan ikke mindes, jeg har prøvet det – det skulle da være til en eller anden ungdomsturnering med to dommere fra Angola. Det blev lidt rodet i dag, og jeg synes, der bliver givet for mange udvisninger. Det er trods alt to hold, der godt kan li’ at gå til den, siger Patrick Wiesmach.

Team Tvis og BSV ligger nu i top med hver seks point før de sidste to runder.

- Vi havde to point med over for førstepladsen i grundspillet, og de viser sig jo nu at være guld værd. Vi har to hjemmekampe tilbage – to matchbolde -  og man må bare sige, at slår vi ikke SønderjyskE i den første eller Skjern i den anden, så fortjener vi heller ikke at gå i semifinalen.