Åh, nej! Pytlick med nye problemer: EM-back i smerter

Håndboldspilleren Stine Jørgensen er skulderskadet, men Jan Pytlick håber stadig, at hun er klar onsdag

Nu er den gal igen for Danmark. Backen Stine Jørgensen er ledbåndsskadet og derfor tvivlsom til kampen mod Spanien . (Foto: Lars Poulsen)
Nu er den gal igen for Danmark. Backen Stine Jørgensen er ledbåndsskadet og derfor tvivlsom til kampen mod Spanien . (Foto: Lars Poulsen)
Følg Håndbold

Håndboldlandstræner Jan Pytlick og spillerne i danske EM-trup håber stadig på, at Stine Jørgensen bliver klar til skæbnekampen mod Spanien ved EM, efter hun måtte udgå af mandagens kamp mod Ungarn med store skuldersmerter.

Toptræner: Pytlick stjæler fra mig

På tirsdagens pressemøde kunne landsholdets læge Morten Storgaard fortælle, at Stine Jørgensen har fået en ledbåndsskade i skulderen.

- Hun har smerter, men er måske klar til at spille mod Spanien onsdag, siger Morten Storgaard på pressemødet i Debrecen tirsdag.

Norsk interesse for Pytlicks nye trick

Landsholdslægen anser det for mest sandsynligt, at Stine Jørgensen ikke spiller, men hun bliver behandlet med henblik på at blive klar.

Hvis Stine Jørgensen ikke spiller, bliver Mette Tranborg skrevet ind i truppen.

Den danske skytte havde store smerter, da hun udgik af mandagens kamp mod Ungarn, og hendes ledbåndsskade sidder mellem kravebenet og højre skulderblad, oplyser landsholdslægen.

Se karaktererne: Så gode var håndbold-pigerne

Lotte Grigel, der faldt uheldigt under træningen op til mandagens kamp, er også skadet og kan først spille igen om en måneds tid. Lærke Møller er ankommet til Ungarn som erstatning.

Viborg-spilleren Rikke Skov har været nævnt i kulissen, men Jan Pytlick afviser på pressemødet, at det har været på tale at hente den rutinerede kvinde til Ungarn.

Mere fra Ekstra Bladet+

Mettes skamløse spinshow

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Udforsk Ekstra Bladet+