Aalborg fik nye smæk i Barcelona

Det endte med et nederlag på 22-29 for Aalborgs håndboldherrer mod Barcelona, der er videre til kvartfinalen

Aalborg tabte også returkampen mod Barcelona, men ikke så størst som første opgør (Foto: René Schütze)
Aalborg tabte også returkampen mod Barcelona, men ikke så størst som første opgør (Foto: René Schütze)

Aalborg Håndbold var søndag på en umulig mission i 1/8-finalen i Champions League mod det spanske storhold FC Barcelona.

Træner Jesper Jensen så for en uge siden sit hold tabe 11-31 i Aalborg, hvilket betød, at nordjyderne reelt kun havde æren at spille for i returopgøret.

Set i lyset af det store nederlag på hjemmebane, så lykkedes det at sætte et acceptabelt Champions League-punktum med et nederlag på 22-29 i Barcelona.

Jesper Nøddesbo skruede lækkert i Aalborg (Foto: René Schütze) Håndbold TV: Se Nøddesbos unikke skruescoring

Efter en pauseføring på 14-9 til de spanske værter, så spillede ålborgenserne næsten lige op med Barcelonas stjernespillere i de sidste 30 minutter, som blot blev tabt 13-15.

De danske gæster fik hele otte to-minutters-udvisninger, hvilket betød, at Aalborg-holdet i lange perioder var i undertal i søndagens opgør.

Med til historien hører dog også, at Barcelonas mange individualister ikke gav sig 100 procent.

Tidligere søndag måtte også det danske mesterhold fra KIF Kolding København forlade Europas største klubturnering efter et samlet nederlag til kroatiske Zagreb.

Bo Spellerberg og KIF Kolding København kunne overraskende ikke samlet sende Prvo Zagreb ud af Champions League. (Foto: Jakob Jørgensen) Håndbold Danske mestre floppede i Champions League

1 kommentar
Vis kommentarer