Aalborg prygler håndboldmestre

Skjern blev slået med hele 37-26 af et Aalborg-hold, der endnu ikke har sat point til i denne sæson

Aalborg Håndbold har fortsat maksimumpoint i Herre Håndbold Ligaen, efter at nordjyderne hentede en sikker 37-26-sejr over de danske mestre fra Skjern onsdag aften.

Det er Aalborgs fjerde sejr i lige så mange kampe, og det bringer holdet op på siden af TTH Holstebro i toppen af tabellen.

Gæsterne var foran 6-5, men derefter tog hjemmeholdet over og skød sig til en føring på 19-14 ved pausen, efter en første halvleg hvor ti forskellige Aalborg-spillere kom på måltavlen.

Skjern kom i den forgangne weekend godt fra start i Champions League, men på hjemlig grund har vestjyderne haltet noget i begyndelsen af den nye sæson.

Onsdagens nederlag er således holdets tredje i fem kampe, men måske er der lysere tider på vej.

I hvert fald var erfarne Thomas Mogensen tilbage på holdet efter en mindre skadespause, men den mangeårige Flensborg-profil kunne ikke hjælpe sit hold til point i denne omgang.

Aalborg bevarede forspringet i begyndelsen af anden halvleg, men et par tekniske fejl og redninger fra Björgvin Gustavsson i Skjern-målet bragte gæsterne en smule tilbage i kampen.

Da føringen var reduceret til 21-19, tog Aalborg-træner Stefan Madsen timeout, og herfra var det igen hjemmeholdet, der trak fra.

4317 tilskuere kunne se Aalborg score kampens sidste seks mål og sørge for de knusende sejrscifre.

Henrik Liniger er normalt en munter mand, men denne tirsdag blev han og kollegerne ramt historisk hårdt. Foto: Ritzau Scanpix Sport - 18. sep. 2018 - kl. 21:52 DR-profil: Jeg har ondt af dem, der flyttede til Aarhus

Se også: Dansk ikon kan få klubben lukket: - Det er uanstændigt

Er der to, som har stået sammen i dansk håndbold, er det Lars Krogh Jeppesen og Lars Jørgensen, som her jubler sammen med Kasper Hvidt efter EM-triumfen i Norge i 2008 (Foto: Jens Dresling) Håndbold - 18. sep. 2018 - kl. 17:22 Rigtig lortedag for DR-ekspert: - Det er barske løjer

0 kommentarer
Vis kommentarer