Aalborg skal vinde for at få CL-succes

Også schweizisk sejr skaber ekstra spænding

Jacob Østergaard i infight. (Arkivfoto: René Schütze)
Jacob Østergaard i infight. (Arkivfoto: René Schütze)

Aalborg-Midtjylland 23-20

Det var ikke lige resultatet, som Aalborg havde ønsket, som indløb efter at nordjyderne med held selv havde forsvaret  2. pladsen i den hjemlige liga.

Resultatet kom fra Champions League, hvor schweiziske Kadetten Schaffhausen med 32-29 over de ungarske EHF cup-vindere, Pick Szeged er blevet en trussel mod Aalborg i kampen om at blive enten 3'er eller 4'er i gruppen og gå videre til 1/8 finalerne.

Aalborg skal først spille søndag mod ukrainske Zaporozhye og kunne, før resultatet kom  fra Schweiz have nøjes med at tabe med to point for fortsat at stå stærkt i det indviklede regnskab mellem de fire, som slås om to pladser.

-- Nu skal vi vinde for at fjerne enhver tvivl, sagde Aalborgs direktør Jan Larsen.

Nordjyderne havde med besvær og hjælp fra et skadesplaget Midtjylland-mandskab, som manglede 10 spillere hentet endnu en sejr ligaen bl. a. på to sene af mål den tilbagevendte eks-landsholdsspiller, Marcus Mørk Træner Jesper Jensen måtte før kampen sende en småsyg svensk VM-spiller Niclas Barud hjem i seng for at undgå, at denne smittede resten af holdet med en gang omgangssyge.

Og det norske stortalent, Sander Sagoisen, der også slås med springerknæ blev sparet og kun brugt i korte perioder, fordi det er søndagens Champions League-kamp som er vigtigst.

En storspillende Ole Erevik i målet sammen med en stærk 2. halvleg fra det tilbagevendte stortalent, Martin Larsen betød, at kampen vippede til hjemmeholdets side.

På det skadesplagede Midtjylland-hold stod Tim Winkler også en brandkamp i målet, men medspillerne sørgede flere omgange for at smide det hele væk med dårlige afleveringer.

-- Vi kunne have point med hjem, hvis vi altså ikke, konstaterede  fighteren Jacob Østergaard.

0 kommentarer
Vis kommentarer