Aalborg skal vinde for at få CL-succes

Også schweizisk sejr skaber ekstra spænding

Jacob Østergaard i infight. (Arkivfoto: René Schütze)
Jacob Østergaard i infight. (Arkivfoto: René Schütze)
Følg Håndbold

Aalborg-Midtjylland 23-20

Det var ikke lige resultatet, som Aalborg havde ønsket, som indløb efter at nordjyderne med held selv havde forsvaret  2. pladsen i den hjemlige liga.

Resultatet kom fra Champions League, hvor schweiziske Kadetten Schaffhausen med 32-29 over de ungarske EHF cup-vindere, Pick Szeged er blevet en trussel mod Aalborg i kampen om at blive enten 3'er eller 4'er i gruppen og gå videre til 1/8 finalerne.

Aalborg skal først spille søndag mod ukrainske Zaporozhye og kunne, før resultatet kom  fra Schweiz have nøjes med at tabe med to point for fortsat at stå stærkt i det indviklede regnskab mellem de fire, som slås om to pladser.

-- Nu skal vi vinde for at fjerne enhver tvivl, sagde Aalborgs direktør Jan Larsen.

Nordjyderne havde med besvær og hjælp fra et skadesplaget Midtjylland-mandskab, som manglede 10 spillere hentet endnu en sejr ligaen bl. a. på to sene af mål den tilbagevendte eks-landsholdsspiller, Marcus Mørk Træner Jesper Jensen måtte før kampen sende en småsyg svensk VM-spiller Niclas Barud hjem i seng for at undgå, at denne smittede resten af holdet med en gang omgangssyge.

Og det norske stortalent, Sander Sagoisen, der også slås med springerknæ blev sparet og kun brugt i korte perioder, fordi det er søndagens Champions League-kamp som er vigtigst.

En storspillende Ole Erevik i målet sammen med en stærk 2. halvleg fra det tilbagevendte stortalent, Martin Larsen betød, at kampen vippede til hjemmeholdets side.

På det skadesplagede Midtjylland-hold stod Tim Winkler også en brandkamp i målet, men medspillerne sørgede flere omgange for at smide det hele væk med dårlige afleveringer.

-- Vi kunne have point med hjem, hvis vi altså ikke, konstaterede  fighteren Jacob Østergaard.

Seneste nyt

Hun mobber. Hun intimiderer. Hun håner.

Mit EB

Opret en gratis konto og få adgang til:
miteb-dagensvigtigste.jpg

Dagens vigtigste

Redaktionen udvælger dagens vigtigste artikler, så du altid er opdateret på det nyeste fra ind- og udland

miteb-lokalenyheder.jpg

Lokalt

Hold dig opdateret på vejr, trafik, bolig- og erhvervsnyheder i din kommune.

miteb-follow.jpg

Følg emner

Abonnér på de emner, der interesserer dig, så du aldrig går glip af noget.

miteb-saved.jpg

Gem artikler

Læst noget interessant? Gem artiklen til senere.